Івано-Франківськ

Стало відомо про стан Вахтанга Кікабідзе після смерті дружини

Відомий актор і співак Вахтанг Кікабідже та пріма-балерина Ірина Кебадзе прожили разом більше п'ятидесяти років

Вахтанг Кікабідзе – улюбленець публіки всього колишнього Союзу  – після смерті дружини (померла тиждень тому) сильно здав і зараз ледве тримається на ногах. Про це журналістам заявила колега співака Нані Брегвадзе, повідомляє newsyou.info, пише ПІК.

«Дуже важко, я навіть не знаю, як він це витримає. Він вчора мені сказав: «Нані, ми з тобою зараз того світу клієнти», — розповіла вона.

Онук Кікабідзе Георгій також не приховує, що серйозно переживає за 83-літнього дідуся, хоч і запевняє, що сім’я не залишить артиста наодинці з бідою.

«Дуже буде важко, тому що бабуся підтримувала діда у всіх його починаннях, в його кар’єрі, багато чого для нього робила. Вся сім’я буде підтримувати, його син, невістка, дочка, я і моя дочка», — сказав Георгій.

Ірина була уже в похилому віці і страждала від важкого захворювання. Директор зірки фільму «Міміно» сказав, що Вахтанг Кікабідзе тільки недавно повернувся з гастролей. Живе у Тбілісі. В знак протесту в Росії не був з часів окупації нею частини Грузії.

47 scaled

Кадр із фільму “Міміно”, 1977 р.

ДОВІДКОВО: актор і співак Вахтанг Кікабідзе та Ірина Кебадзе одружилися в 1965 році. Познайомилися в Будапешті, де артист був на гастролях. Це сталося в день, коли повідомили про вбивство президента США Джона Кеннеді. Закохані розписалися через кілька днів після першої зустрічі. На момент знайомства з Кікабідзе у Ірини Григорівни вже була дитина від першого шлюбу – дочка Марина, яку Кікабідзе удочерив.

Перший час подружжя Кікабідзе жили в напівпідвальній маленькій квартирі разом з батьками Ірини. Чоловік-актор часто пропадав на гастролях, проте сім’я завжди була дружною, а дружина незмінно чекала повернення чоловіка до домашнього вогнища. У шлюбі народився син Костянтин, який став художником і зараз живе в Канаді.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено