Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 18-24 жовтня

Ракам астрологи радять уникати різких висловлювань, а Стрільцям - не втрачати пильності і зайве не радіти спокійному просуванню справ.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 1 scaled

Ваш гороскоп на тиждень 18-24 жовтня підкаже, як краще поступати, щоб не ускладнювати собі життя, пише ПІК.

  • ОВЕН

Не упускайте жодного шансу – направляйте свою зайву енергію в правильне русло – фізичну роботу або творчу діяльність. Ваше життя стає яскравішим і більш насиченим, обставини змушують швидше реагувати на ситуації, щоб отримати найкраще.

Ви маєте всі можливості вийти в лідери – ви випромінюєте енергію, до вас тягнуться люди. Якщо ж піддатися ліні, то виходу енергії не відбудеться, а це призведе до великого напруження. Якщо ж ви всередині були чимось незадоволені, але намагалися цього не показувати, то протягом тижня багато чого проявиться.

  • ТЕЛЕЦЬ

Якщо не хочете, щоб таємне стало явним, будьте обережними в своїх діях, висловлюваннях і вчинках. Активність і напористість, ініціативність, допоможуть вам добитися уваги бажаного партнера, начальника (з метою підвищення вашої значущості для колективу, поліпшення умов праці та оплати).

Фізична активність, легкість на підйом, оптимізм – все це сприяє кар’єрному росту, розвитку бізнесу. При веденні справ, однак, слід звернути увагу на схильність до необдуманих вчинків, поспішних рішень, неприборканих фінансових амбіцій. Будьте зважені.

  • БЛИЗНЮКИ

Настає період душевного спілкування, гармонії у відносинах з близькими і колегами. Вас запрошують, звертають увагу на зовнішність, висловлювання, тому можете справити бажане враження на оточуючих.

Вдається вирішити багато питань, просунути старі справи, приємно і корисно провести час. Ви можете впливати на думку більшості, будь-яку ситуацію розглядати з різних точок зору, враховуючи при цьому інтереси всіх зацікавлених сторін. Це обов’язково дасть вам можливість піднятися в кар’єрними сходами або знайти популярність, повагу колективу.

  • РАК

Тиждень буде складним, напруженим, проте, якщо ви вмієте вести переговори так, що всі сторони залишаються задоволеними, то обов’язково знайдете підтримку з боку партнерів і керівників.

Уникайте різких і прямих висловлювань. Намагайтеся висловлювати свої думки в дипломатичній формі, намагаючись не зачепити самолюбство або честь інших людей. Значно збільшується ваша психічна сила, здатність впливати на інших людей, але це ж є подразником для тих, хто звик бути першим. Врахуйте цю обставину.

  • ЛЕВ

Необхідно тренувати здатність входити в контакт зі своєю підсвідомістю, але так, щоб вона залишалася стабільною і відкритою. Настає період хвилювань. Постарайтесь зайві відкинути.

Намагайтеся зберігати рівновагу незважаючи ні на що – красиві слова, красиві вчинки, зовнішня поступливість і те, що називають хорошими манерами, дозволять вам домагатися від людей бажаного. В цей час зростає ваша здатність керувати людьми за допомогою слова.

  • ДІВА

Для вас тиждень дуже важливий, в цілому, сприятливий. Щоб збільшити ймовірність успіху, везіння, розвитку – намагайтеся бути на виду, серед людей, в центрі подій. Говоріть якомога більше, допомагайте оточуючим – ваша сила величезна і в критичних ситуаціях ви здатні знайти правильне рішення, досягти компромісу.

Гарний час для занять спортом. Зростає романтична активність, кількість контактів з протилежною статтю. Однак ви стаєте дещо залежними від емоцій і прихильностей, тому при виборі поведінки можете відчувати труднощі.

  • ТЕРЕЗИ

Імпульсивні дії, схильність поставити всі крапки над “i” можуть вас підвести в плані збереження миру в родині і гармонії в парних стосунках. Дуже важливо правильно розподілити свої ресурси, берегти своє психічне і фізичне здоров’я, інакше можете втратити дійсно перспективні пропозиції і корисні відносини.

Необхідна вибірковість в контактах, оскільки найближчим часом для вас відкривається багато можливостей в плані фінансового та соціального зростання.

  • СКОРПІОН

Зростає кількість зустрічей як ділових, так і особистих, необхідність відвідування різних громадських та культурних місць, де можна зустріти знайомих, поділитися з ними новинами, завести нові зв’язки.

Поїздки можеть бути здебільшого ділові, колективні або в зв’язку з громадськими справами. Вони допоможуть поліпшити становище на роботі, підвищити дохід, розширити вплив. Намагайтеся робити об’єктивні висновки, якщо щось йде не за планом, можливо, варто змінити методи досягнення бажаного.

  • СТРІЛЕЦЬ

Рішучість, об’єктивність, повага до висловлювань інших, допомажуть значно просунутися і впритул підійти до реалізації цілей. При цьому можливе протистояння, активізація конкурентів, лицемірство по відношенню до вас, інтриги недоброзичливців за спиною.

Тому не втрачайте пильності і не радійте, якщо все йде дуже гладко. В цілому, вам щастить, вдається обходити гострі кути, однак розраховуйте тільки на себе, не довіряйте важливі і ключові етапи робіт іншим людям. Вам можуть створити перешкоди, нейтралізує ваших опонентів.

  • КОЗЕРІГ

Можуть виникнути проблеми через безвідповідальність партнерів або підлеглих. Можливо, настав час переглянути умови співпраці, оплати праці, організації робочого процесу. Якщо ви давно думали про зміну професії або місця роботи – час настав.

Найближчим часом буде легше адаптуватися в колективі, на новій посаді, на новому місці проживання, тому використовуйте цей тиждень по максимуму. Зовнішні обмеження, які вводять на державному рівні, не принесуть вам серйозних перешкод, тому не відмовляйтеся від своїх цілей і дійте активно.

  • ВОДОЛІЙ

Не дуже комфортно відчуєте себе в нинішніх умовах – доведеться змінювати плани, від чогось відмовлятися, переглядати свої звичні фінансові витрати.

Тиждень напружений, але, якщо ви зосередитеся на головному, обов’язково знайдете рішення з усіх актуальних питань. Розраховувати на допомогу не доводиться – скоріше у вас її проситимуть, але ваша відмова може бути сприйнята занадто агресивно. Тому розраховуйте час так, щоб вистачило його на роботу та власні справи, а також на дорогих вам людей, якщо хочете зберегти добрі стосунки з оточуючими.

  • РИБИ

Важливий період, особливо у партнерстві, особистих і ділових відносинах. Гарний час для офіційного оформлення договорів, угод купівлі-продажу. Поліпшується фінансове становище, бізнес розширюється, не дивлячись на нові умови в період пандемії.

Ви зможете швидко перебудуватися, знайти спосіб зайнятості та заробітку, зберігши при цьому те, до чого звикли. В цей час до вас можуть притягатися токсичні люди, вороги, справжнє обличчя яких відкриється згодом, тому будьте уважні при зав’язуванні нових контактів.

iStock 905604098 scaled

Читайте також:

Красиве весілля на Городенківщині: традицію відтворили у мережі (ФОТО)

Сукні на давньому конопляному полотні вишиває психологиня з Франківська Людмила Різник (ФОТО)

Люди Прикарпаття: історії, що надихають – викладач музики, керівник духового оркестру Василь Кузів (ВІДЕО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено