Івано-Франківськ

У Калуші лікарі-мамологи проведуть безкоштовну консультацію для жінок

Рак молочної залози (РМЗ) – одне з найпоширеніших онкологічних захворювань у жінок в усьому світі. 

mammologyya 1024 scaled

19 жовтня з 10:00 до 16:00 години на базі КНП «Калуська міська лікарня Калуської міської ради» мамологи Івано-Франківського онкоцентру проводитимуть безкоштовні огляди жінок, пише ПІК з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Консультації жителькам Калуша надаватимуть в межах акції «Рожевий жовтень – міжнародний місяць боротьби з раком молочної залози».

“Сьогодні в Україні ця хвороба посідає перше місце в структурі онкозахворювань та смертності від раку у жінок. Рівень захворюваності на рак молочної залози має тенденцію до постійного зростання у всіх країнах-членах Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я (ВООЗ). Україна – не є винятком і за останні 20 років кількість випадків захворювання на РМЗ зросла у 2,8 разів”, – кажуть лікарі.

Перелік лікарів, які консультуватимуть жінок у Калуші:

  • Андріїв Аліна Володимирівна – завідувачка відділення гормонзалежних пухлин КНП «ПКОЦ к.м.н., доцент кафедри онкології ІФНМУ.
  • Стинський Юрій Володимирович – лікар вищої кваліфікаційної категорії за спеціальністю «Онкохірургія», мамолог відділення гормонзалежних пухлин КНП «ПКОЦ ІФ ОР».
  • Голотюк Іван Сергійович – лікар-онкохірург мамолог відділення гормонзалежних пухлин КНП «ПКОЦ ІФ ОР», асистент кафедри онкології ІФНМУ.

Медики рекомендують жінкам виділити годинку свого часу на огляд. Адже регулярні обстеження – спосіб зберегти своє життя та здоров‘я.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено