Івано-Франківськ

На Тисмениччині триває будівництво Народного дому (ФОТО)

Роботи тривають з 2019 року.

pshenichniui golova 2021 3

У селі Пшеничники Тисменицької територіальної громади продовжується спорудження Народного дому, який стане сучасним культурним простором для жителів населеного пункту.

Завершити об’єкт планують до кінця поточного року. Кошторисна вартість складає 15 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Івано-Франківська ОДА, пише ПІК.

pshenichniui golova 2021 4

Сьогодні, 20 жовтня, голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук побувала на об’єкті та оглянула хід спорудження будівлі.

«Програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» дає змогу будувати не лише сучасні дитячі садочки, школи, спортивні зали, але й розвивати мережу закладів культурної сфери. Важливо наголосити, що усі об’єкти споруджуються із дотриманням будівельних норм. Окрім того, у закладах забезпечується створення безбар’єрного простору для маломобільних груп населення, а також здійснюються заходи із енергоефективності, що дозволяє ощадно використовувати енергоресурси»,- сказала очільниця області.

pshenichniui golova 2021 5

Додамо, що роботи на об’єкті розпочалися ще в 2019 році. За рахунок коштів державного бюджету у співфінансуванні з місцевим бюджетом утеплено фасад будівлі, реконструйовано систему опалення тощо.

pshenichniui golova 2021 7

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено