Івано-Франківськ

Опалювальний сезон у Франківську: яка ситуація станом на 22 жовтня

У Франківську стартував опалювальний сезон 2021/2022 рр.. Але традиційно не обійшлося без проблем.

1580893587 408135

Про головні виклик та проблеми міський голова Руслан Марцінків розповів під час включення на сторінці у мережі «Фейсбук», пише ПІК.

«На жаль, таке є щороку. Хотілося б щоб ми входили у опалювальний сезон дещо легше. Але така проблема є по цілій країні. І ми маємо проблему із здорощенням газу», – наголосив мер.

В Івано-Франківську опалювальний сезон стартував, але з певними проблемами. Станом на сьогодні маємо ще декілька котелень, які не запущені. Найбільш проблемні – на вулицях Дорошенка та Биха.

«На Дорошенка тривають відновлювальні роботи. У першу чергу, нас цікавить дитячий садочок «Дударик», а також школа. Адже з понеділка навчальні заклади мають запрацювати у звичному режимі. Будемо намагатися проблемні котельні на Биха і Дорошенка запустити сьогодні, максиму – завтра, щоб теплоносій пішов по тих чи інших адресах» – зазначив Марцінків.

До слова, одразу дві школи (№11 та №12) мають проблеми зі зношеними мережами.

«Зокрема, в школа №11 частина дітей буде навчатися у звичному режимі, а частина – дистанційно. У школі №12 діти будуть займатися дистанційно. Але підрядник пообіцяв протягом двох тижнів виконати усі роботи», – повідомив очільник Франківська.

Читайте також: 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено