Івано-Франківськ

В Україні відновлять роботу групи, яка координуватиме регіони в боротьбі з COVID-19

В Україні буде відновлено роботу групи, яка координуватиме регіони в боротьбі з пандемією COVID-19, а її учасники будуть виїжджати з метою

Коронавірус: статистика в районах Івано-Франківщини за минулу добу

В Україні буде відновлено роботу групи, яка координуватиме регіони в боротьбі з пандемією COVID-19, а її учасники будуть виїжджати з метою моніторингу ситуації на місцях, щоб реагувати на поточні проблеми та виклики, повідомляє ПІК із посиланням на “УНІАН“.

Як повідомило Міністерство розвитку громад і територій України на своєму офіційному сайті з посиланням на міністра Олексія Чернишова, таке рішення ухвалили під час засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагальні питання, які маємо сьогодні, – посилення заходів епідемічної безпеки в регіонах, перехід деяких областей на “червоний” рівень епіднебезпеки, нарощування темпів вакцинації та відновлення роботи групи, яка буде моніторити ситуацію на місцях щодо оперативного розв’язання проблемних питань стосовно COVID-19“, – цитує прес-служба Чернишова.

Зазначається, що до складу групи увійдуть фахівці Мінрегіону, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства охорони здоров’я та Держпродспоживслужби.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено