Івано-Франківськ

До уваги прикарпатців: “Укрзалізниця” відкрила продаж квитків на поїзди нового графіка

У новому графіку передбачено 19 нових поїздів, ще 49 поїздів будуть прискорені.

poizd kvutku

Отже, продаж відкрито на 52 з 93 поїздів нового графіка руху, який починає діяти з 12 грудня 2021 року.

Продаж квитків на всі поїзди нового графіка руху буде відкрито до кінця листопада.

Серед нових маршрутів можна відзначити поїзд № 57/58-59/60 Київ — Яремче, Чоп з більш зручним сполученням для міст Чортків, Заліщики й Городенка та ранковим прибуттям як на станцію Яремче, так і до столиці. Вартий уваги і цілорічний фірмовий поїзд № 95/96 Київ — Рахів за зниженою ціною порівняно з поїздом старого графіка № 243/244 Київ — Рахів, а також швидкий поїзд № 52/51 Київ — Херсон, склад якого повністю сформований із вагонів-трансформерів.

Квитки на ці та інші потяги вже можна придбати в касах вокзалів, на сайті booking.uz.gov.ua та в чат-боті Укрзалізниці у Viber та Telegram.

Нагадуємо, 11 жовтня Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанови № 1236, які передбачають посилення правил для пасажирських перевезень у регіонах зі значним поширенням COVID-19. З 21 жовтня залізничні перевезення в далекому сполученні дозволені пасажирам за умови наявності:

  • квитка на поїзд;
  • документа, що посвідчує особу (перелік таких документів затверджено наказом Міністерства транспорту та зв’язку);
  • документа про отримання хоча б однієї дози вакцини проти COVID-19,
  • або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації (міжнародний, внутрішній або іноземний сертифікат про вакцинацію проти COVID-19 (сертифікат про вакцинацію може бути або паперовий, або згенерований у застосунку «Дія»);
  • або негативного результату ПЛР-тесту або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, який чинний 72 години (станом на час посадки у поїзд).

Для пасажирів віком до 18 років наявність вищевказаних документів, крім проїзного документа та документа, що підтверджує особу, не вимагається.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено