Івано-Франківськ

В Україні збільшили програму субсидій на 12 млрд грн – Денис Шмигаль

Тарифи для населення в цьому опалювальному сезоні залишаться стабільними.

251979461 451569536410255 626321297295119058 n scaled

В Україні тарифи для населення в цьому опалювальному сезоні залишаться стабільними. Місцева влада взяла на себе відповідне зобов’язання в Меморандумі з Урядом і «Нафтогазом», зазначив на своїй стрінці у Фейсбук прем’єр Денис Шмигаль, повідомляє ПІК.

“Перед нами усіма стоїть завдання забезпечити достатню кількість енергоресурсів для того, аби вся країна була з теплом, попри енергетичну кризу, яка зачепила світ. Уряд підготував декілька різних сценаріїв, які дозволять спокійно пройти опалювальний сезон. Разом із народними депутатами ми збільшили розмір програми субсидій на 12 млрд грн, і водночас збільшили розмір субсидій для громадян”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, Меморандум щодо врегулювання проблемних питань у сфері теплопостачання був підписаний 30 вересня цього року, однак на шляху його виконання виникали суттєві неузгодженості, які поступово врегульвуються. Зокрема, в документі  йдеться про забезпечення однієї з найнижчих цін на газ для виробників тепла для населення — 7420 грн за тис куб. м.

Читайте також:

Продукт тижня: де найдешевша у Франківську гречка (ФОТО)

Земля у селі Назавизів: чому вона стала гірким спадком для Надвірнянської міської ради? (ВІДЕО)

Ваш гороскоп на тиждень 1-7 листопада

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено