Івано-Франківськ

На Прикарпатті за вересень зарплату вчасно не отримали майже 2 тисячі людей

Людям не виплатили в середньому по 29,1 тис.грн, що у 2,4 рази перевищує середню заробітну плату за вересень.

На Прикарпатті за вересень зарплату вчасно не отримали майже 2 тисячі людей

На Прикарпатті 1823 працівники своєчасно не отримали заробітну плату, що складає 1% середньооблікової кількості штатних працівників, зайнятих в економіці області. Про це повідомляє Головне управління статистики в Івано-Франківській області, пише ПІК.

Загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати найманим працівникам підприємств, установ, організацій області протягом вересня зменшилася на 0,8%, або на 403,1 тис.грн, і на 1 жовтня склала 53,1 млн.грн. 

Зменшення суми невиплаченої заробітної плати спостерігалося у сфері охорони здоров’я та надання соціальної допомоги (на 687 тис.грн), сфері надання інших видів послуг (на 4,6 тис.грн), сфері
мистецтва, спорту, розваг та відпочинку (на 0,9 тис.грн), погашена заборгованість у сфері тимчасового розміщування й організації харчування.

Водночас збільшилась сума боргу в промисловості (на 176,6 тис.грн), сільському, лісовому та рибному господарстві (на 84,7 тис.грн), сфері операцій з нерухомим майном (на 71,3 тис.грн), сфері транспорту,
складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності (на 59,1 тис.грн)

Основна частка суми боргу із виплати заробітної плати припадає на сферу транспорту, складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності (44,7%) та промисловість (41,2%).

Читайте також у ПІК:

В Україні рекордно подорожчали огірки: яка причина?

Стало відомо, яка середньомісячна зарплата у прикарпатських вчителів

У МОЗ повідомили, чи працюватимуть карпатські курорти на новорічні свята

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено