Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 8-14 листопада

Близнятам астрологи прогнозують романтичні зв'язки на роботі, а Терезам радять попрацювати на межі сил та можливостей.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n scaled

Ваш гороскоп на тиждень буде добрим порадником, якщо ви не відкините його аргументи, пише ПІК.

  • ОВЕН

У цей період вдається одержати потрібну інформацію, вирішити питання з документами, звітами, важливими паперами. До всього, включаючи фізичні вправи та звички харчування, слід підходити з помірністю, щоб не виснажувати енергію, що є у вас.

Цього тижня відчуєте  гостроту розуму. З’являється схильність відкрито і безпосередньо висловлювати свої думки, але це може стати причиною неприємностей.

  • ТЕЛЕЦЬ

Тиждень здобуття результатів, успіхів у професійній сфері. У соціальних та громадських справах вам допоможуть стриманість у прояві почуттів, чіткість оцінок та обачність.

Для романтичної сфери період не дуже сприятливий — на це просто не вистачає часу, а почуття, бажання та інстинкти перебувають під суворим контролем розуму. Цей час сприятливий для закріплення стосунків, використовуйте його для укладання шлюбу та підписання договорів.

  • БЛИЗНЯТА

Гарний час для спільної діяльності, активної роботи, просування своїх інтересів. Співпраця, яка розпочнеться протягом тижня, буде стабільною та довгостроковою, принесе успіх у бізнесі та професійній сфері.

Можливі романтичні зв’язки на роботі, перетворення ділових взаємин на особисті та навпаки. У наявних взаєминах можливе охолодження почуттів, втома одне від одного. Виникає невдоволення подружніми взаєминами. Однак, не ухвалюйте поспішних рішень.

  • РАК

Жінки можуть використовувати свою чарівність для досягнення кар’єрної мети. Є ймовірність використання свого службового становища, ділових зв’язків для того, щоб обхідними шляхами, за допомогою інших людей досягти бажаного.

Бажання отримати все і одразу може підштовхнути вас взяти на себе непотрібну відповідальність та зобов’язання, невиконання яких призведе до неприємностей та конфліктів із колегами. Надмірна наполегливість у досягненні мети може підірвати ваше здоров’я.

  • ЛЕВ

Краще не ухвалювати важливих рішень, тому що можна легко припуститися помилки. Активне протистояння з конкурентами не дасть видимих результатів. Бережіть своє психічне та фізичне здоров’я, за можливості, відпочиньте, проведіть тиждень на самоті, займаючись улюбленою справою.

Варто звести до мінімуму зовнішнє негативне тло. Цьому допоможуть активні дії, заняття спортом, фізична робота. Час підходить для профілактичних заходів, початку курсу масажу, очищення організму.

  • ДІВА

У вашому житті відбуваються зміни, змінюється оточення, з’являється нова мета. Нестриманість і схильність до суперечок можуть призвести до втрати фізичних сил та енергії. Будьте обережніші у висловлюваннях, особливо у стані гніву.

Гарний час для самостійної роботи, досліджень, пошуку рішень з фінансових та матеріальних питань. Сприятливий час для угод купівлі-продажу, перетворень у сфері бізнесу та підприємницької діяльності.

  • ТЕРЕЗИ

Вам потрібно попрацювати на межі своїх сил та можливостей – результат буде приголомшливим. Ви будете слугувати прикладом професійної сили та ефективності, зокрема, у довгострокових проєктах.

Практичні взаємини поглинатимуть весь ваш час, але ви створюєте собі міцний фундамент на тривалий період. Головне, не переоцінюйте свою значущість у колективній роботі, інакше можуть статися непередбачені зміни у професійній діяльності.

  • СКОРПІОН

Будьте обережними на дорогах, особливо якщо керуєте авто. Не кваптися, якщо працюєте з механічним обладнанням, гострими інструментами.

У цей період зростає ваша активність, ви неспокійні та надмірно емоційні. Це може призвести до проблем у спілкуванні з іншими людьми, оскільки імпульсивність, егоцентризм і неприборкане бажання діяти негайно і за будь-яку ціну можуть стати причиною втрати поваги оточення.

  • СТРІЛЕЦЬ

Ви потрапляєте в гущу подій, доклавши певних зусиль, можете реалізовувати деякі свої ідеї. Удосконалюються ваші можливості координувати діяльність великих груп людей.

Виявляються проблеми, що перешкоджають реальному здійсненню проєктів, виконанню бажань. Покладайтесь на інтуїцію, підсвідомі процеси допомагатимуть вийти на новий рівень вашої ефективності.

  • КОЗОРІГ

Підвищення самооцінки сприяє більш ефективній діяльності, настає визначеність у романтичній сфері. Явно проявляться приховані проблеми , важче приховувати те, що викликає напруженість всередині, невдоволення у сфері партнерства.

Однак порядок і передбачуваність в особистих та ділових взаєминах сприяють самоорганізації, концентрації на головній меті та швидкому досягненню результатів.

  • ВОДОЛІЙ

Намагайтеся не відриватися від реальності, якщо невпевнені в собі, заручіться підтримкою людини, від якої ви готові прийняти конструктивну критику на свою адресу.

Це буде ідеальний період для дружнього спілкування, кохання, шлюбу та сімейних стосунків, всього прекрасного та естетичного, соціальної активності. Тиждень буде сприятливим для купівлі речей, що належать до предметів розкоші, а також для залагодження громадських та фінансових справ.

  • РИБИ

Внутрішня напрженість змушує вас діяти та рости з усвідомленням складності життя. Ідей багато, але самостійно складно визначити, які з них дадуть конкретний корисний результат.

Прагнення до співпраці, терплячість до чужої думки допомагає знайти цікаву справу, що дозволяє реалізувати ваш творчий потенціал та отримати хороший матеріальний результат. Тісно взаємодіючи з іншими людьми, не втрачайте своєї індивідуальності, говоріть про свої ідеали та цінності.

obiatiia ulybki liubov vliublennaia para devushka scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено