Івано-Франківськ

На Прикарпатті понад 400 кривдників відповіли за насильство над своїми родичами

Працівники поліції Прикарпаття закликають громадян не замовчувати насильство.

Domashnye nasylstvo

З початку року 450 кривдників поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності через домашнє насильство.

Поліцейські документують порушення, складають адміністративні протоколи, а також проводять й превентивну роботу. Крім того, мобільна група працює не тільки за наявними викликами, але й перевіряє ті сім‘ї, де вже були випадки вчинення насильства, пише ПІК.

Загалом, від початку поточного року поліцейські мобільної групи відреагували на 1538 викликів, пов’язаних з домашнім насильством. За результатами проведених перевірок 625 фактів домашнього насильства отримали підтвердження.

Відносно 450 правопорушників працівники мобільних груп склали адміністративні матеріали за вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування.

З метою негайного припинення фактів домашнього насильства та недопущення його в майбутньому, працівники поліції винесли 485 термінових заборонних приписів стосовно кривдників.

Під час відпрацювання викликів, пов’язаних з домашнім насильством, правоохоронці задокументували 4 факти систематичного домашнього насильства з порушенням вимог обмежувального припису.

“Мовчати про домашнє насильство не потрібно. Обов’язково звертайтеся за допомогою. Якщо ви стали жертвою домашнього насильства або вам відома інформація про особу, відносно якої вчиняється насильство, не зволікайте, а інформуйте поліцію за номером 102″, – наголошують у поліції.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено