Івано-Франківськ

Стадіон так стадіон: що заважає Франківську відкрити пункт вакцинації на стадіоні РУХ

Влада Івано-Франківська, яка обіцяла відкрити пункт, тепер вважає, що це залежить від ОДА.

254598489 214061537504015 7821987599449015106 n 1 scaled

У Франківську на другому поверсі стадіону «РУХ» облаштують пункт щеплення. Про це очільник міста Руслан Марцінків повідомив на оперативній нараді другого листопада. Сьогодні вже 9 листопада, але ідея зависла у повітрі.

Щоправда, сколихнув  його сьогодні заступник Івано-Франківського міського голови Олександр Левищький (на фото крайній ліворуч) під час наради голови ОДА з керівниками структурних підрозділів ОДА, територіальних установ центральних органів виконавчої влади, головами райдержадміністрацій, районних рад, міськими, селищними та сільськими головами, пише ПІК.

“Скажіть в ефір,  коли ви рекомнендуєте нам відкрити центр вакцинації у приміщенні на стадіоні “РУХ” – і ми будемо розуміти, що ви дасте нам вакцину. Бригади медиків, комп’ютери, охорона, безпека, турнікети – все є. Дайте вакцину і ми на стадіоні відкриємо додатковий пункт щеплення. Працюватимуть 4-5 бригад”, – дещо емоційно сказав Олександр Левицький.

Однак в ОДА  дату відкриття пункту наразі не назвали. Водночас на нараді наголошували, що вакцина в області є. Сьогодні-завтра має поступити ще 45 тисяч доз Модерни.

Читайте також: 

На Верховинщині відкривають найсучасніший ЦНАП: перший на Прикарпатті Дія-Центр

У клінічних лікарнях Франківська закінчився кисень: в ОДА кажуть, що “є трішки проблема”

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено