Івано-Франківськ

На Рогатинщині хочуть запустити м’ясопереробний завод

10 листопада керівництво Рогатинської МТГ обговорило аспекти співпраці з директором ТзОВ «Ґудвеллі Україна» Каспером Горуп Вілансаном.

7d2447d1c78d1cc scaled

У Рогатинській ТГ на фермах сіл Дички і Підгороддя ведуться будівельні роботи з метою майбутнього запуску м’ясопереробного заводу, пише ПІК з посиланням на Рогатинську ТГ.

Відповідно до планів вже першу партію свиней розпочнуть вигодовувати наприкінці лютого 2021-го року. За словами, очільника підприємства «Ґудвеллі Україна», завод планують запустити найближчим часом.

«Для нас дуже важливо дотримувались всіх місцевих законів. Особливо, що стосується різних дозволів на виробництво, екологічних вимог. Сподіваємось, що в першому кварталі 2022 року запустимо вирощування свиней у вашій громаді. Ми готові всіх охочих місцевих мешканців прийняти на роботу, допомагати громаді у різних соціальних проєктах», – зазначив Каспер Горуп Вілансан.

Фірма «Ґудвеллі Україна» має достатній досвід роботи на теренах Прикарпаття вже більш, як 10 років, і пройшла складний шлях взаємовідносин з громадами у вирішені екологічних проблем, питань безпеки, оплати праці та інше.

«Надіємось, що «Ґудвеллі Україна» стане тим інвестором, який потрібен нашій громаді. Сьогодні ми домовились, що інвестор буде брати активну участь у наших соціальних проєктах. Піклуватиметься про утримання інфраструктури, якою  користуватиметься. Крім того, що оживить економічне та соціальне життя й не буде створювати проблем, особливо екологічних”, – зауважив перший заступник міського голови Микола Шинкар.

Довідково

«Ґудвеллі Україна» здійснює свою діяльність у таких основних напрямках, як тваринництво та рослинництво. Компанія вирощує свиней на трьох свинокомплексах: в Калуському районі (с.Копанки, с.Вилки, с.Лука) та трьох в Галицькому районі (с. Лани, с. Тустань, с.Делієве), а також триває будівництво ще одного відгодівельного свинокомплексу в с.Маріямпіль.

Підприємство орендує 19 000 га землі, які обробляє відповідно до сучасних сільськогосподарських технологій. Крім того, компанія використовує корми виключно власного виробництва, сировиною для яких є зерно з українських полів.

Також восени 2013 року почав працювати завод з виробництва біогазу потужністю 1 МВт, на якому органічні відходи використовуються як сировина для виробництва електрики та тепла.

Головним видом діяльності компанії є вирощування свиней, цей виробничий цикл поділяється на три етапи: свиноматочні ферми, ферми відлучення та ферми відгодівлі. 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено