Івано-Франківськ

На Прикарпатті рятують Косівське підприємство Райагроліс: чи є результат?

Передбачили заходи щодо погашення заборгованості з оплати праці перед працівниками.

Як вивести косівське РП “Райагроліс” зі стану боржника радилися на засіданні виконавчого комітету обласної тристоронньої соціально-економічної ради, повідомляє ДПС Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Учасники засідання детально проаналізували результати фінансово-господарської діяльності “Райагролісу” та причини зростання заборгованості на підприємстві з оплати праці та інших обов’язкових платежів. За підсумками роботи засідання заплановано ряд заходів, спрямованих на подолання кризових факторів на підприємстві та покращення його фінансового стану для стабільного функціонування “, – йдеться у повідомленні.

На жаль, які саме заходи і в які терміни будуть вжиті, у дописі не повідомляють.

Шляхи виведення з критичної фінансової ситуації, яка склалася на РП “Райагроліс” Косівської міської ради, обговорювали за участі заступника начальника Державної податкової служби в Івано-Франківській області Наталії Зікрати.

Як повідомляла ПІК у липні цього року, «Райагроліс» мав заборгованість по заробітній платі у сумі 1 969 991,20 грн., по сплаті ЄСВ – 1 328 860,0 грн. Тоді однозначної відповіді на запитання яким чином «Райагроліс» повинен утриматись на плаву і продовжувати працювати, так і не знайшли.

Читайте також:

У селі на Косівщині півтори сотні будинків залишилися без газу

Земля у селі Назавизів: чому вона стала гірким спадком для Надвірнянської міської ради? (ВІДЕО)

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено