Івано-Франківськ

Косівський «Райагроліс» на грані існування: борг перед працівниками сягнув 1 969 990 гривень

Ситуацію у лісовій галузі району три години розглядали на VІІ сесії Косівської районної ради.

fd107bec4a5eaaed6441a46280dcc929 wide big

Районне підприємство «Райагроліс» та державне підприємство «Кутське лісове господарство» – були у центрі обговорень на пленарному засіданні райради, повідомляє ПІК з посиланням на Офіційний веб-портал ради.

Перших три години роботи були присвячені розгляду та обговоренню питань, пов’язаних з роботою, фінансово-господарським станом, проблемними питаннями та перспективами подальшого функціонування лісогосподарських підприємств Косівського району: РП «Райагроліс» та ДП «Кутське лісове господарство».

Аналізували також фінансово-господарську, науково-дослідну, еколого-освітню та рекреаційну діяльність НПП «Гуцульщина» за 2020-2021 роки.

“Найбільше занепокоєння викликає стан справ навколо Косівського РП «Райагроліс». Так, за офіційною інформацією заборгованість по заробітній платі на підприємстві складає 1 969 991,20 грн., по сплаті ЄСВ – 1 328 860,0 грн. Однозначної відповіді на складне запитання «Яким чином «Райагроліс» повинен утриматись на плаву і продовжувати працювати?» так і не знайшли”, – йдеться на сторінці ради.

Депутати вирішили повернутись до відповідного питання найближчим часом під час розширеного засідання профільної комісії. Також района рада очікує пропозицій від об’єднаних територіальних громад Косівщини.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено