Івано-Франківськ

Люди Прикарпаття: в Івано-Франківській обласній службі зайнятості (ФОТО)

Основним напрямком роботи служби зайнятості є надання послуг роботодавцям у підборі кадрів й підбір підходящої роботи для безробітних.

DSC 1560 scaled

Люди Прикарпаття: фотогалереяце авторська рубрика ПІК, в якій кожного тижня з’являються все нові обличчя – мешканців нашої області, в тих чи інших містах і куточках Прикарпаття, зокрема, й у державних установах.

Цього листопадового четверга ми показуємо працівників та працівниць однієї із найважливіших державних структур області – Івано-Франківської обласної служби зайнятості, яку очолює Василь Цимбалюк.

DSC 1506 scaled

DSC 1668 scaled

DSC 1697 scaled

DSC 1655 scaled

DSC 1610 scaled

DSC 1631 scaled

DSC 1596 scaled

DSC 1601 scaled

DSC 1579 scaled

DSC 1700 scaled

DSC 1627 scaled

Довідково: з метою сприяння у працевлаштуванні шукачам роботи та зареєстрованим безробітним, які перебувають на обліку в службі зайнятості Івано-Франківської області, фахівці служби надають послуги, спрямовані на підвищення рівня зайнятості населення, а саме:

  •  інформаційні та консультаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням;
  •  пошук підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні, в тому числі на засадах рекрутингу (це комплекс заходів із залучення необхідного персоналу в організацію).

Професійна орієнтація клієнтів служби зайнятості здійснюється шляхом професійного інформування, професійного консультування та професійного відбору в груповій та індивідуальній формі та має на меті допомогти людині у виборі або зміні професії, нового робочого місця.

На групових заходах, а це семінари, вебінари, тренінги фахівці служби зайнятості вчать правильно опрацьовувати джерела інформації про вакансії, писати вдале резюме, готуватися до співбесіди з роботодавцем і тим самим пришвидшувати пошук роботи.

На індивідуальних консультаціях, використовуючи спеціальні тестові методики, працівники допомагають клієнтам з’ясувати професійні схильності та здібності, коло інтересів, життєві цінності та професійні орієнтири, а
роботодавцям сприяють у підборі необхідних працівників.

Роботодавцям служба зайнятості надає такі послуги:

  •  Допомога в укомплектуванні підприємств персоналом;
    Інформування відповідно до профілю підприємств про професійно-кваліфікаційний склад людей, які зареєстровані в службі зайнятості, в тому числі про людей, які шукають роботу і мають унікальні (рідкісні) професії, спеціальності або особисті якості;
  •  Організація громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру, міні-ярмарок та ярмарок вакансій;
  •  Стимулювання діяльності роботодавців, спрямованої на створення нових робочих місць шляхом щомісячної компенсації єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, або надання компенсації витрат на оплату праці працевлаштованих осіб з числа внутрішньо переміщених осіб;
  •  Проведення семінарів та індивідуальних консультацій, у тому числі з питань працевлаштування людей з інвалідністю, щодо виконання певних норм законодавства про працю і зайнятість, державне соціальне страхування на випадок безробіття.

Читайте також у ПІК:

Івано-Франківська обласна служба зайнятості – КП “Електроавтотранс”: співпраця для кадрового забезпечення міського транспорту (ВІДЕО)

Люди Прикарпаття: в КП “Електроавтотранс” міста Івано-Франківська (ФОТО)

Люди Прикарпаття: в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні (ФОТО)

Ярмарок вакансій: Івано-Франківський обласний центр зайнятості провів ефективний захід для шукачів роботи та роботодавців (ВІДЕО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено