Івано-Франківськ

Ярмарок вакансій: Івано-Франківський обласний центр зайнятості провів ефективний захід для шукачів роботи та роботодавців (ВІДЕО)

Меседж ярмарку – «Знайдемо роботу разом!», месендж діяльності служби зайнятості - «Живи та працюй в Україні».

Івано-Франківський обласний центр зайнятості  27 серпня провів ярмарок вакансій . Мета заходу – інформування безробітних осіб та шукачів роботи про сучасні вимоги ринку праці, вакантні посади, формування навичок пошуку роботи. На ярмарок прийшли 200 шукачів роботи. Роботодавці запропонували 50 вакансій, повідомляє ПІК.

“Ми переконані, що і в межах нашої держави, нашої області, можна знайти легальну роботу з достойним рівнем заробітної плати. Не забуваємо про те, що саме при такому працевлаштуванні ви будете соціально захищені, зможете не покидати свої сім’ї, розвивати економіку регіону, дбати про майбутнє рідної держави», – сказав директор обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк, звертаючись до прикарпатців, які прийшли підібрати собі роботу.

Як пройшов ярмарок вакансій – дивіться у ВІДЕО.

Враховуючи важливість заходу для економіки регіону, на захід прийшли заступник Івано-Франківського міського голови Олександр Левицький та начальник управління праці Івано-Франківської міської ради Наталія Дмитраш.

Нагадаєио, що свої вакансії представили на ярмарку 20 ринкоутворюючих підприємств Прикарпаття, зокрема, з м.Івано-Франківська – 16 роботодавців, Богородчанщини – 2 роботодавці, Тисмениччини –  2 роботодавці, які презентували близько 50 актуальних вакансій. Це – водій тролейбуса, водій автотранспортних засобів, в’язальник схемних джгутів, монтер кабельного виробництва, слюсар-сантехнік, вантажник, швачка, електрогазозварник, стрілець, формувальник тіста, машиніст тістомісильних машин, машиніст крана, верстатник деревообробних верстатів, столяр, бармен, офіціант, електрогазозварник та інші.

В ході ярмарку вакансій шукачі роботи індивідуально спілкуватися з представниками роботодавців, а також з працівниками центру зайнятості, пройшли профвідбір на замовлення роботодавців, тестування Soft Skills. А також взяли участь у діловій грі у формі нетворкінгу, де навчилися складати резюме, супровідний та рекомендаційні листи.

Читайте також: 

30 років з Незалежною Україною. Івано-Франківський обласний центр зайнятості – позитивні зміни (ВІДЕО)

Що таке наливка у велике свято: розбираємо на цитати урочисту промову Зеленського (ФОТО)

Кроком руш! В Івано-Франківську оцінили урочистий марш військових (ВІДЕО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено