Івано-Франківськ

30 років з Незалежною Україною. Івано-Франківський обласний центр зайнятості – позитивні зміни (ВІДЕО)

Створення служби зайнятості на Прикарпатті починалось з невеличких орендованих приміщень, а основним знаряддям праці була дерев’яна рахівниця. 

Івано-Франківський обласний центр зайнятості, створений за рішенням виконкому обласної Ради народних депутатів від 12 лютого 1991 року №11, на цей час досяг рівня сучасного сервісного центру.

” Ми виконуємо важливу соціальну функцію – допомагаємо як роботодавцям, так і безробітним, як учнівській, так і студентській молоді. Зараз служба зайнятості –  це учасні онлайн-сервіси та платформи. Це не тільки пропозиції  наявних вакансій, але й професійна підготовка за дуальним методом, це перепідготовка та підвищення кваліфікації безробітних”, – каже директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк. 

А 30 років тому створення обласного, міських, районних та міськрайонних центрів зайнятості починалось в невеличких орендованих приміщеннях – кабінетах бюро з працевлаштування, де тіснилось по 2-3 працівники, а основним знаряддям праці була дерев’яна рахівниця. 

Про те, як зараз працює служба зайнятості, дивіться у відео.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено