Івано-Франківськ

Кроком руш! В Івано-Франківську оцінили урочистий марш військових (ВІДЕО)

Підрозділи пройшли урочистими "коробками" у супроводі військового оркестру 50 полку Національної гвардії України.

В Івано-Франківську, у День 30-ї річниці відновлення Незалежності України, відбувся урочистий парад представників військових підрозділів, дислокованих на території області, повідомляє ПІК.

Перед початком маршу начальник Івано-Франківського гарнізону Володимир Ярмошук сказав:

“За роки українсько-російської війни звання Героїв України отримав 41 військовослужбовець, 22 із них – посмертно. На жаль, бойові втрати є у кожній військовій частині та серед правоохоронців Івано-Франківської області”. 

Полковник Ярмошук запропонував вшанувати па’мять полеглих воїнів хвилиною мовчання. А також подякував голові Івано-Франківської ОДА Світлані Онищук за ініціативу проведення такого маршу.

Підрозділи пройшли урочистими “коробками” у супроводі військового оркестру 50 полку Національної гвардії України під керівництвом старшого лейтенанта Арсена Галюка.

Як оцінили цей святковий захід його учасники та  глядачі  – дивіться у ВІДЕО.

До слова, після урочистої частини маршу його учасники пішли у Меморіальний сквер, де священники відслужили панахиду за полеглих на війні. 

Франківчани, що залишились на площі перед готелем “Надія”, мали можливість оглянути воєнізовану техніку. Діти спілкувались із кінологами та їх чотирилапими побратимами.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено