Івано-Франківськ

Подарунок до Миколая: вакцинованим українцям роздаватимуть гроші (ВІДЕО)

Про це у своєму відеозверненні у понеділок, 15 листопада повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Подарунок до Миколая: з 19 грудня вакциновані двома дозами українці зможуть отримати тисячу гривень у додатку “Дія”. Пізніше процедуру зроблять більш доступною, пише ПІК.

“Ці кошти можна буде витратити на придбання абонементів у спортзал, відвідання кінотеатрів, театрів, музеїв тощо або купити квитки для мандрівок всередині країни, на внутрішні авіа і залізничні перевезення”, – сказав Глава держави.

На нову програму підтримки креативного, спортивного й транспортного секторів економіки держава виділила близько 3 млрд гривень.

Зеленський зазначив, що вперше за три місяці кількість виписаних з лікарні більша, ніж кількість госпіталізованих. Рівень госпіталізації хворих на ковід знизився на 13%.

Президент також акцентував увагу на протидії енергетичній кризі в Україні. Для цього було запущено два додаткові блоки – на Рівненській і Запорізькій АЕС.

“Крім того, до нашої країни прямує сім кораблів з вугіллям, якого вистачить до кінця року. А за потреби Україна придбає достатньо вугілля, щоб бути забезпеченою до завершення опалювального сезону”, – додав Зеленський.

Читайте також у ПІК:

Західні спецслужби попереджають Україну про масштабне вторгнення Росії вже цієї зими

Нова залізниця: Президент та Прем’єр-міністр України оголосили про старт масштабного проєкту (ФОТО)

На Кіровоградщині вчителька провчила поліцейських, які прийшли в клас перевірити ковід-сертифікат (ВІДЕО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено