Івано-Франківськ

Двоє тенісистів з Рогатина стали призерами Чемпіонатів України(ФОТО)

Вихованці Рогатинської СДЮСШОР вибороли призові місця на Чемпіонатах України з тенісу, що відбулися у Запоріжжі та Чернігові.

11f40d8ac0c46d2 scaled

Пукало Тетяна стала бронзовою призеркою Чемпіонату України з тенісу настільного серед кадетів 2007 р.н. і молодших, пише ПІК з посиланням на Рогатинську міську раду.

Змагання відбулися наприкінці жовтня в Запоріжжі. Івано-Франківську область представляли дві вихованки Рогатинської СДЮШОР Пукало Тетяна та Семенька Віталіна. За результатами змагань в командному розряді Івано-Франківська область посіла 4-те місце серед 20-ти команд областей України.

А ось  в парному розряді серед дівчат, в парі з Демчук Марією (Тернопільська обл.), Пукало Тетяна зуміла здобути бронзову медаль.

А Третяк Назар став чемпіоном та призером Чемпіонату України з тенісу настільного серед молоді. Ці змагання проходили 11-15 листопада у  Чернігові.

d1b2e8b6624a8df scaled

У підсумку змагань Назар здобув чотири комплекти нагород,  з яких  дві золоті в парному розряді з Гребенюком Андрієм (м. Чернігів) та в змішаному парному розряді з Веронікою Гуд (м. Київ).

В складі команди м. Києва Назар посів друге місце, а в особистому розряді –  здобув бронзу.

76a1e79fc2a1db0 15f88248ba2d0900 scaled

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено