Івано-Франківськ

Ставки на футбол лайв – поради та стратегії успішних бетторів

Як у букмекерській конторі Париматч ставки на футбол робити у лайві: особливості ставок у Live-режимі.

Як вибрати захід у лайв лінії та почати робити прибуткові ставки по ходу матчу.

Серед шанувальників футбольних ставок широкого поширення набули live-парі, які укладаються по ходу матчу. Щоб робити лайв ставки на футбол у букмекерській конторі Паріматч, потрібно тільки пройти реєстрацію та поповнити рахунок у вибраній валюті. Букмекер пропонує великий асортимент найпрестижніших подій, на які можна ставити у лайві, а також безкоштовний доступ до прямих відеотрансляцій матчів для авторизованих користувачів. Досягти успіху у цьому форматі ставок зможуть ті, хто вміє швидко оцінювати ситуацію на полі та миттєво приймати правильні рішення.

61925a0567646

Переваги live ставок на футбол – які вигоди ви отримуєте?

Live-ставки на футбол дозволяють отримувати реальний прибуток, насолоджуючись переглядом гри улюблених команд. Серед інших переваг цього формату:

  • висока швидкість розрахунку виграшів (не потрібно чекати на закінчення матчу, щоб отримати свої гроші);
  • доступ до вищих коефіцієнтів;
  • ширший розпис зі збільшеною кількістю додаткових результатів;
  • шанси на вірний прогноз – вищі!

Робити ставки по ходу матчу можуть як професійні, так і беттори-початківці. Для цього обирайте матчі за участю “ПСЖ”, нападник якого, за даними isport.ua, здивував своїх фанатів новим іміджем, або інших топових клубів.

Важливість попереднього аналізу футбольних матчів для ставок

Для ставок у лайві, як і в Прематчі, не існує точних стратегій, які гарантують беттору перемогу. Однак за наявності ефективної стратегії та здійснення ставок на основі проведеного попереднього аналізу дійсно можна підвищити власні шанси на отримання виграшу. Передматчевий аналіз важливий не лише новачкові, а й досвідченому беттору, щоб поставити ставку на футбол та отримати виграш. Наприклад, новина championat.com про те, «Монако» хоче продати Головіна за €46 млн не обов’язково має бути врахована у вашому прогнозі, але новини про отримані травми чи дискваліфікацію обов’язково.

Бажано дотримуватися однієї стратегії та не ставити одночасно на кілька подій (особливо новачкам). Також важливо заздалегідь визначити суму банкроллу і не ставити більш як 5% цієї суми на вибрані результати.

ПРОМО

619259f2615b5

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено