Івано-Франківськ

Відійшов у засвіти 49-річний священник Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Протягом довгих років отець Юрій виконував душпастирське служіння на парафії в селі Рибне.

032 scaled

У ніч на 17 листопада в Івано-Франківську помер священник Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ отець Юрій Стрільців. Про це повідомили на сайті Івано-Франківської УГКЦ, пише ПІК. 

“Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин та Архієпархіальне управління висловлює найщиріші слова співчуття та підтримки родині покійного”, – йдеться у дописі.

Отець Юрій Стрільців народився 24 листопада 1972 року в Івано-Франківську. Богословську освіту здобував в Івано-Франківському Теологічно-Катехитичному Духовному інституті у період з 1991 до 1996 років.

Дияконські свячення отримав 18 травня 1997 року, а ієрейські – 12 квітня 1999 року.

З травня 2000 року отець Юрій Стрільців був призначений адміністратором парафії у селі Рибне. З 2005 року і до сьогодні виконував обов’язки капелана в Обласній дитячій клінічній лікарні.

Похоронні богослужіння відбуватимуться в селі Рибне. 17 листопада о 18:00 год. відбудеться чин священничого парастасу. А 18 листопада об 11:00 год. проведуть Божественну Літургію, чин священничого похорону. Поховання тіла відбудеться на кладовищі селі Хриплин.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено