Івано-Франківськ

“Суддя не піддалась на свавілля прокурора”: Лерос про обраний йому запобіжний захід

Лерос наголосив, що буде оскаржувати рішення.

У четвер, 18 листопада, Печерський суд обрав запобіжний захід нардепу Гео Леросу за непристойний жест Зеленському під час засідання Ради у вигляді особистого зобов’язання на два місяці

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на трансляцію судового засідання.

Так, суд обрав Леросу запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання на два місяці. Він має здати закордонний паспорт. Прокурор просив відправити нардепа під цілодобовий домашній арешт, проте суддя не задовольнила його прохання.

257597967 4534833756553718 261386736910728437 n scaled

Пізніше нардеп прокоментував таке рішення.

Це рішення вважаю несправедливим та незаконним! Брати Єрмаки (голова ОПУ Андрій Єрмак та його брат Денис – ред.) продавали державні посади, а судять мене, обмежуючи мою свободу. У тому числі, я тепер обмежений у можливості здійснювати будь-які закордонні відрядження, як Єрмак і хотів. Монополію на інформацію має Офіс Зеленського”, – написав він у Facebook.

Лерос вважає, що на ньому “тестують судову систему, для того, щоб далі із легкістью “закривати” тих, хто критикує режим Зеленського”.

“Так, суддя не піддалась на свавілля прокурора, його клопотання про цілодобовий домашній арешт із браслетом, але це був би остаточний цвях в труну судової системи”, – зазначив він.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено