Івано-Франківськ

“Революція під прицілом”: у мережі з’явився у вільному доступі фільм про Євромайдан

Фільм можна переглянути на сторінці Force news у Ютубі.

e09e9544e7f8acfb scaled

Документальний фільм “Революція під прицілом” режисера Олени Солодовнікової 21 листопада, в День Гідності та Свободи, виклали на YouTube.

Режисерка розповіла, що коли робила фільм, хотіла показати його так званому поколінню “альфа”, якому під час Революції Гідності було 9-10 років, і яке ці події погано пам’ятає, пише “Укрінформ“, передає ПІК.

Пані Солодовнікова також зазначила, що під час роботи виникла ідея записати не тільки тих, хто був на боці Революції, а й опонентів. Проте коли команда  почала шукати людей, які би погодилися на інтерв’ю, єдиний, хто погодився поспілкуватися, – це колишній командир роти «Беркут» Михайло Добровольський.

“Фільм знімали рік тому, тобто коли минуло сім років від часу подій на Майдані. Фільм вийшов про протистояння майданівців і силовиків. Ніхто з них досі не покаявся”, – сказала Солодовнікова.

Вона також додала, що Добровольський, після того, як вийшов на пенсію, продовжує судитися, але не переховується, а перебуває у Києві.

Прессекретар “Правого сектору” Артем Скоропадський зазначає, що такий фільм дуже потрібний, аби люди пам’ятали, що відбувалося.

“Ми бачимо, що стільки років уже минуло, і, по суті, революція наша не закінчена і тому, що структурні зміни у державі не відбулися”, – сказав він.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено