Івано-Франківськ

Попросила місцева влада: Львівська область залишається у “червоній” зоні

Економічна ситуація в області наразі не до кінця стабільна, вважають посадовці.

Львівська область залишається у “червоній” зоні. Таке рішення прийняла державна комісія ТЕБ і НС на прохання Департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації. Про це пише ПІК з посиланням на Укрінформ.

“Наші показники хоч дійсно стали кращими і дозволяють нам виходити з цієї зони, проте ми маємо повільні тенденції і ризики, що при виході саме зараз можуть статися погіршення. Тому прийняте рішення, що наша область залишається в червоній зоні на прохання безпосередньо Львівської державної адміністрації”, – повідомив під час брифінгу директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Проте він додав, що до цього питання в разі стабільної ситуації державна комісія ТЕБ і НС зможе повернутися наступного тижня.

Нагадаємо, що Львівщина потрапила у червону карантинну зону 30 жовтня. Згідно з карантинними обмеженнями, роботу і відвідування громадських закладів дозволили лише повністю вакцинованим або за наявності негативного ПЛР-тесту. А з 22 листопада такі ж правила ввели й на проїзд у приміському громадському транспорті.

До слова, за минулу добу, 24 листопада у Львівській області 1048 нових випадків ковіду, 47 людей померли, 3539 – одужали.

Читайте також у ПІК:

Водіїв Львівщини попереджають про обмеження на автодорозі Львів-Радехів-Луцьк (Схема об’їзду)

Стало відомо, як правильно купити або продати дачу в передмісті Львова

Всі давно очікували: близько 70 тисяч дітей прийшли до шкіл Львова у перший день очного навчання (ВІДЕО)

Від сьогодні на Львівщині діють нові правила карантину

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено