Івано-Франківськ

В Україні прогнозують теплі останні вихідні осені

Найхолодніше (до 5-7°), за прогнозом синоптиків, буде в Івано-Франківській, Рівненській, Луганській та Донецькій областях.

Цього року останні вихідні осені запам’ятаються теплою для листопада погодою та інтенсивними дощами в окремих регіонах України. Нічні морози також ненадовго відступлять — лише у трьох областях стовпчики термометрів опустяться нижче 0°.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua, пише ПІК.

“У порівнянні з буднями погода на вихідні буде набагато комфортнішою. Завдяки теплим повітряним масам, що йдуть в Україну з боку Туреччини та Балканського півострова, у суботу температура повітря підвищиться в середньому до 6-10°. Особливо тепло буде у південних областях та на південному сході — в Одесі, Херсоні, Миколаєві, Дніпрі та Запоріжжі очікується до 11-14°”, — йдеться у повідомленні.

Ну, а найхолодніше (до 5-7°), за прогнозом синоптиків, буде в Івано-Франківській, Рівненській, Луганській та Донецькій областях. На сході також можливі нічні заморозки до -1°. При цьому практично усю територію України в суботу охоплять дощі — хмарна погода без опадів буде лише у Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій, Вінницькій, Хмельницькій та Одеській областях.

У неділю дощі пройдуть лише на Закарпатті та у західних областях, у Донецькій та Кіровоградській областях, а також на півдні. Причому в Одесі, Миколаєві та Херсоні можливі грози. На решті території України буде ясно, без істотних опадів. Погода буде теплою для листопада: від 6-8° на заході до рекордних 13-14° на півдні.

У понеділок, 29 листопада, картина трохи зміниться: температурні показники залишаться на рівні недільних, але дощі пройдуть уже по всій території України. За даними Sinoptik.ua, погода на початку тижня буде теплою (від 3° на заході та північному заході до 11-14° на півдні країни), а опади очікуються як удень, так і вночі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено