Івано-Франківськ

Дайджест нових музичних відео 22-28 листопада: Кароль, JAMALA, Дорн, DOROFEEVA та інші

Тиждень був надзвичайно продуктивним для українських виконавців. ПІК ділиться з вами ТОПовішими відеороботами.

MyCollages 2021 11 28T120722.754 scaled

Тіна Кароль «Поцелуй на фарт» (Mood Video)

Українська зірка Тіна Кароль влаштувала сюрприз для своїх шанувальників. Вона випустила mood-відео на свою пісню “Поцілунок на фарт”.

У відео Тіна Кароль з’явилася в довгій чорній сукні з декольте, демонструючи свою підтягнуту фігуру. Скромний і чіткий макіяж ідеально завершив образ зірки.

  • Переглядів за тиждень – 196 810

DOROFEEVA – «Я твоя не первак» (Mood Video)

31-річна українська поп-співачка Надя Дорофєєва представила новий кліп на кавер пісні Я твоя не перша гурту Тату. У чорно-білому ролику артистка позує у незвичайному для себе чуттєвому образі.

  • Переглядів за тиждень – 553 241

Саша Чемеров – «Біжи Тікай» (feat. Христина Соловій)

Христина Соловій та Саша Чемеров презентували новий кліп на пісню “Біжи,Тікай”. Як розповіла артистка, ця пісня – це музично-емоційна ілюстрація співзалежних стосунків.

Цей стан схожий на солодку, але дуже болісну пастку. Вишуканий біль, до якого звикаєш і не уявляєш, як жити без нього. Цей трек музично для мене відвертий експеримент, на який я наважилась піти із Сашею Чемеровим, натхненна його особистістю і тонкою майстерністю його сонграйтерства“.

  • Переглядів за тиждень – 48 192

Mountain Breeze & Анастасия Кожевникова – «Тет-а-тет»

За 7 років існування гурту Mountain Breeze, пісня “Тет-а-тет” – це перший україномовний трек гурту і в той же час, їх перший дует з дівчиною, Анастасією Кожевніковою. Підготовка до презентації треку та кліпу тривала близько 2 років! Артисти з командою філігранно відточували звучання пісні та удосконалювали кожен кадр кліпу, сценарій та графіку.

Іноді почуття згасають, але наші спогади занурують нас у минуле знову і знову, наче вмикаючи старий запис…”

  • Переглядів за тиждень – 60 435 

Фіолет – «Стежка»

«Фіолет» презентував кліп на дуже чуттєву пісню «Стежка». «Це пісня-символ життєвих змін, нагадування, що потрібно рухатись далі, незалежно від того, які випробування готує життя», – зазначають музиканти.

«Стежка» – перша пісня гурту, де звучать тужливі нотки ерху, старовинного китайського інструмента, що схожий на скрипку. Такий музичний прийом максимально підкреслює настрій і сенс пісні.

  • Переглядів за тиждень – 17 438

JAMALA — «ПОТАЙКИ»

Нове відео головної співачки України, переможниці Євробачення, one & only JAMALA. Пісня, яку хочеться слухати ПОТАЙКИ, адже в ній — особиста розповідь, сокровенний епізод з життя, історія, заснована на реальних подіях. Музика, що розкриває нові грані JAMALA, яка експериментує, шукає і знаходить свій шлях. Відео, що своїм мінімалізмом та лаконічністю доповнює концепцію нової музичної роботи JAMALA.

  • Переглядів за тиждень – 103 606

MAX BARSKIH – «Tequila Sunrise» 

Макс Барських продовжує світову експансію й випускає другий англійськомовний трек, який називається Tequila Sunrise. Також музикант представляє до нього новий однойменний кліп.

  • Переглядів за тиждень – 428 203

Іван Дорн – «Тебе нема сьогодні»

Артист Іван Дорн записав кавер на пісню гурту “Океан Ельзи” – “Сьогодні”. Також співак представив зворушливий ліричний кліп під назвою “Тебе нема сьогодні”. У відеороботі до треку співак знявся зі своєю дружиною.

 

  • Переглядів за тиждень – 302 481 

THE HARDKISS – «Все було так» (live at home studio)

“Все було так”. Лайв пісні зі студії “THE HARDKISS”.

  • Переглядів за тиждень – 23 457 

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено