Івано-Франківськ

У Львові збували кокаїн: фігурантів затримали на гарячому (ФОТО)

До викриття злочинної групи причетні прокурори Франківської окружної прокуратури.

4 293 scaled

У Львові правоохоронці викрили 3-х чоловіків, причетних до збуту кокаїну, повідомляє Відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, пише ПІК.

3 338 scaled

“Під час чергового збуту партії кокаїну обсягом 200 г на суму майже 500 тис грн, членів групи затримано в порядку ст. 208 КПК України. Грошові кошти вилучено”, – йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва прокурорів Франківської окружної прокуратури повідомлено про підозру трьом членам злочинної групи за фактами незаконного придбання, зберігання та перевезення з метою збуту, а також збуту наркотичних засобів в особливо великому розмірі ( ч. 2, 3 ст. 307 КК України).

1 540 scaled

“Загалом в ході проведення досудового розслідування виявлено та вилучено наркотичних засобів, а саме кокаїну загальною масою 320 г, що за цінами чорного ринку оцінюється у близько 600 тис грн”, – зазначає прокуратура.

За клопотанням прокурора, фігурантам обрано запобіжні заходи. Слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення ряду експертиз. Встановлюється причетність інших осіб до злочинної діяльності.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Львівського районного управління поліції  №2 Головного управління Нацполіції у Львівській області за матеріалами Управління СБУ у Львівській області.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено