Івано-Франківськ

У Брошнів-Осадській ТГ оновлюють славнозвісний стадіон Карпати: є запитання (ФОТО)

Багато місцевих жителів зверталися до місцевої влади з проханням вже нарешті завершити реконструкцію футбольного поля, щоб стадіон повноцінно запрацював.

stadion scaled

Роботи на футбольному полі “Карпати”, що у Брошнів-Осаді, виглядають, як велике будівництво. Там проводять нове будівництво системи поливу стадіону. І все би нічого, проте порівняно недавно на футбольному полі проводились роботи для його осушування. Виникає логічне питання: чому зараз його потрібно поливати?

Проектні роботи розпочали наприкінці березня 2021 року. У документах проєкту вказано, що ціна договору є приблизною, і вона становить 1 257 355 гривень. Термін виконання передбачений до 30 грудня 2022 року, пише ПІК з посиланням на Брошнів-Осадську ТГ.

Таким чином, нове будівництво системи поливу на стадіоні «Карпати» триває, і буде продовжуватися, як мінімум, ще один рік.

img 3427 1024x768 1 scaled

Дивна ситуація, адже поле й так мокре. У 2011 році на ньому встановлювали дренаж по периметру, а у 2020-му ще шість дренажних смуг встановили по середині футбольного поля. Тому й дивує, що тепер чомусь знадобилося будівництво системи поливу. А згодом потрібно буде ще виділяти кошти з бюджету громади на обслуговування цієї системи. Не мало-не багато, а приблизно півмільйона гривень у рік, враховуючи оплату праці спеціалістів.

Брошнів-Осадський селищний голова Тарас Манорик, реагуючи на звернення громади з цього питання, каже, що оскільки у цей проект вже вкладено левову частку державних грошей, то ми вимушені його продовжувати.

img 3432 1024x768 1 scaled img 3423 1024x768 1 scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено