Івано-Франківськ

У Городенці розбирали проблему сільських відділень пошти

У громаді мають багато запитань до проєку «Сільське відділення", який надає пріоритет роботі пересувних відділень.

o 1ek3k6ov2bfn1pt81nhn1fp3r1q1k scaled

В Городенківській громаді розпочали реалізацію проєку АТ «Укрпошта» під назвою «Сільське відділення», повідомляє міськрада, пише ПІК.

“Міська рада отримала багато звернень від жителів громади щодо можливих проблемних питань при впровадженні даної реформи. Саме тому міськрада спрямовала до керівництва АТ «Укрпошта», до Народного депутата України відповідні звернення про недопущення негативних підходів у процесі реалізації проєкту”, – йдеться у повідомленні міськради.

Наразі відповіді від керівництва АТ«Укрпошта» не отримали.

Для роз’яснення ситуації, що склалася, запросили на засідання виконавчого комітету міської ради представника поштового відомства, щоб депутати мали змогу з’ясувати місцеві питання.

Під час цієї зустрічі внесли ряд конструктивних пропозицій, які б мали покращити якість подання відповідних послуг для населення громади.

“Міськиий голова доручив старостам старостинських округів проаналізувати та постійно моніторити надання поштових послуг населенню за новими правилами, а саме: доставка пенсії, періодичних видань, посилок тощо”, – повідомляє рада.

За результатами інформації від старостів буде узагальнено всі негативні сторони у реалізації проєкту «Сільське відділення» та доведено до керівництва АТ «Укрпошта» для вжиття заходів.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також: 

Денис Шмигаль назвав пріоритет Дербюджету-2022: це підвищення зарплати медикам (ФОТО, ІНФОГРАФІКА)

Коронавірус за добу: в яких громадах Прикарпаття виявили найбільше нових випадків

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено