Івано-Франківськ

У Запоріжжі покупець вистрелив в обличчя власнику магазину, бо той вимагав надіти маску (ФОТО)

Зловмисникові загрожує позбавлення волі на строк  від трьох до семи років.

Kom 1 scaled

У Запоріжжі покупець вистрелив в обличчя власнику магазину з травматичного пістолета. Це сталося після того, як між ними зчинилася бійка, бо покупець на вимогу власника закладу не хотів надіти захисну маску, повідомляє Національна поліція, пише ПІК.

“29 листопада о 19:35 до відділу поліції № 4 (Комунарський) Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення  що до міської лікарні  з торгового закладу доставили 47-річного працівника з кульовим пораненням”, – йдеться у повідомленні.

До місця події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції, працівники кримінальної поліції, експерти-криміналісти.

Співробітники поліції встановили свідків та очевидців інциденту, переглянули записи з камер відеоспостереження та відновили картину подій того вечора.

“Встановлено, що близько 18:30 в приміщенні продовольчої крамниці на вулиці 40 років Перемоги між власником крамниці та відвідувачем стався конфлікт через небажання останнього одягати медичну маску. В результаті виникла бійка, покупець пішов з крамниці, але через 15 хвилин повернувся вже зі зброєю в руках. Він скоїв з неї постріл в обличчя підприємцю та втік”, – зазначають у поліції.

За свідченнями, які надав потерпілий та  очевидці події, порушник знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Порушник 1972 року народження  мав дозвіл на зброю. Травматичний пістолет у нього вилучено. За погодженням з окружною прокуратурою, фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу  України. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк  від трьох до семи років.

Читайте також:

Чорна бухгалтерія та 500 пляшок спиртного: на Прикарпатті викрили незаконний бізнес (ФОТО)

На Тернопільщині розшукують хлопця у зелених кросівках: що іще про нього відомо

В Україні з 1 грудня підняли пенсії: хто відчує різницю (ІНФОГРАФІКА)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено