Івано-Франківськ

Мешканцям Городенківської ТГ розповіли про зміни у Громадському бюджеті

Зміни вступлять в дію наступного року.

263446157 324470762825634 3134661478145117171 n

На сесії Городенківської міської ради, що відбулася другого грудня, ухвалили зміни до Громадського бюджету. Зокрема це такі нововведення:

  • до розгляду не прийматимуться проєкти, що передбачають поліпшення матеріально-технічного стану бюджетних установ — закладів соціальної сфери, некомерційних комунальних підприємств та КП громади.
  • максимальна сума проектів — 100 тисяч гривень.
  • загальна сума проєктів поділяється за територіальною ознакою: 25 відсотків – на реалізацію проєктів у Городенці та 75 відсотків – для старостинських округів.

Щодо останнього пункту змін, то 75 відсотків бюджету в свою чергу поділяють на малі, середні та великі старостинські округи, пише ПІК із посиланням на Городенківська міська рада територіальної громади.

Малі: Вербівцівський, Виноградський, Вікнянський, Глушківський, Городницький, Луківський, Михальчівський, Незвиський, Острівецький, Рашківський, Семаківський, Слобідський та Сороківський старостинський округи.

Середні: Олієво-Королівський, Поточищенський, Раковецький, Росохацький, Стрільченський, Тишківський, Топорівський та Торговецький старостинські округи.

Великі: Котиківський, Серафинецький, Чернятинський, Чортовецький та Ясенево-Пільський старостинські округи.

У зв’язку із епідеміологічною ситуацією голосування за проєкти буде проводитися тільки у електронному варіанті.

Виключенням є люди, що працюють, навчаються, або мають нерухомість у Городенківській ОТГ, також внутрішньо переміщені особи(ВПО). В такому випадку, потрібно надати довідку з місця роботи, навчання, витяг на право власності або реєстрацію тимчасово переміщеної особи. Проголосувати можна у пункті супроводу Городенківської міської ради.

До речі, жодних обмежень щодо напрямків проєктів не буде, вони можуть бути із сфери освіти (формальної чи неформальної), медицини, науки, енергоефективності чи спорту. Головне, щоб проєкт приносив максимальну користь для громади.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

Залишити відповідь

Ваш email не буде опублікований. Обов’язкові поля позначені зірочкою (*)

Поле має бути заповнене
Поле має бути заповнене
© 2020 Всі права захищено