Івано-Франківськ

Дайджест нових музичних відео 29.11 – 05.12: Полякова & DZIDZIO, ТНМК, Соловій, Жадан та інші

Тиждень був надзвичайно продуктивним для українських виконавців. ПІК ділиться з вами ТОПовішими відеороботами.

Жадан і Собаки – «Ріка»

Кліп знято в місті Старобільськ  в межах проєкту «Натхнення Сходу», що реалізує Фундація соціальних інновацій «З країни в Україну».

«Натхнення Сходу» – це проєкт, покликаний привернути увагу до міст на Сході та Півдні України за допомогою творчості відомих артистів та гуртів. Проєкт реалізовано в межах фестивалю «З країни в Україну», що відбувся влітку 2021 року в 11 містах – Слов’янську, Краматорську, Бахмуті, Дружківці, Добропіллі, Мирнограді, Станиці Луганській, Старобільську, Щасті, Херсоні та Маріуполі.

  • Переглядів за тиждень – 63 932

TAYANNA – «Темна вода»

Співачка Tayanna представила мудвідео на пісню “Темна вода”, яку зняла для неї режисер та стиліст Марія Сівякова, що співпрацювала з Вірою Брежнєвою та Луною.

За словами співачки, «Темна вода» – це метафора, яка уособлює неймовірну глибину почуттів, які існують у жінці.

  • Переглядів за тиждень – 27 751

Злата Огнєвіч – «Що б там не сталося»

У вересні цього року стало відомо, що співачка записала саундтрек до одного з найочікуваніших серіалів – «Кава з кардамоном», головні ролі в якому зіграли актриса Олена Лавренюк і польський актор Павло Делонг.

«Що б там не сталося» – назва відеороботи, у якій ми можемо побачити ексклюзивні кадри з серіалу та чуттєву Злату, яка проживає цю історію кохання разом з героями.

  • Переглядів за тиждень – 134 608

Христина Соловій – «Осінь»

Співачка Христина Соловій представила мудвідео на пісню “Осінь” із нового EP “Rosa Ventorum II”. За словами артистки, ідея написати цю пісню прийшла до неї в 2016 році у Львові. Христину надихнула творчість українського класика Тараса Шевченка.

Слова пісні написала Христина Соловій, а музику – Христина Соловій, Євген Соловій, Павло Литвиненко.

  • Переглядів за тиждень – 98 048

TamerlanAlen – “Детка, это LIVE”

Дует TamerlanAlena представив перший акустичний альбом “Детка, это LIVE”. До нього увійшли п’ять хітів колективу: “Потоки ветра”, “Детка”, “Если что, набирай”, “Хочешь” та “Святая вода”. Альбом записали у форматі об’ємного та реалістичного звуку Dolby Atmos.

«У камерному альбомі розкривається душа та характер кожної нашої пісні – вважає дует TamerlanAlena, – Акустика завжди звучить проникливо та музично. Це більше, ніж пісні про кохання – цього разу ви почуєте нашу історію з нового боку. Послухайте наш альбом від початку до кінця, насолоджуйтеся звучанням та поностальгуйте разом із нами».

  • Переглядів за тиждень – 43 674

Lida Lee – «On Fire» (Dance Video)

Співачка Lida Lee представила денс-відео On Fire, яке зняла в єдиному у Східній Європі музеї гітар. Ролик зняли у форматі хореографічного перформансу, на це зірку надихнула участь у телевізійному шоу “Танці з зірками”.

  • Переглядів за тиждень – 37 452

Оля Полякова & DZIDZIO — Щасливі люди

«Щасливі люди» — перший спільний трек співачки Олі Полякової та лідера гурту DZIDZIO Михайла Хоми. Вперше пісня пролунала на сольному концерті Полякової Королева Ночі. Автором слів та музики став Михайло Хома. Сьогодні артисти презентували кліп, у якому показали кадри із фільму Зірки по обміну.

  • Переглядів за тиждень – 134 984

NEBRASKA«Чому болить твоя любов?»

Після дворічної перерви у випуску відеоробіт український кантрі-рок-гурт “Nebraska” презентує новий кліп на пісню “Чому болить твоя любов?”. Емоції, біль, надія, сумніви, роздуми та навіть сльози – все це можна побачити у музичному відео.

  • Переглядів за тиждень – 494

Вєрка Сердючка – «Wild Christmas»

Андрій Данилко працював над треком зі шведськими саундпродюсерами Андреасом Ерном та Петером Бостремом. Вони ж доклали руку до створення багатьох хітів “Євробачення”, зокрема до переможного треку Loreen під назвою Euphoria. Сердючка обіцяє випустити ще одну версію Wild Christmas – повільнішу, у стилі 80-х.

  • Переглядів за тиждень – 58 911

THE HARDKISS – Дівчина (live at home studio)

 

  • Переглядів за тиждень – 79 104

ТНМК – Альбом “ВАТРА red”

Гурт ТНМК представив альбом із 20 треків “ВАТРА red”. До нього включили 10 пісень та 10 інтермедій. Ряд пісень фанати чули раніше, у тому числі трек “Контакт”, який представили у вересні 2020 року, пісні “Гарний рік/Поганий рік”, “Весна”, “ПМ’ТЙ”, “Ми смішили Бога”.

«У цьому альбомі ми повертаємося до концепції з безперервним звучанням за допомогою скитів – міжпісених інтермедій, для яких ми вигадуємо спеціальні скетчі або десь запозичуємо. Деякі пісні чекали на запис кілька років, деякі були написані під час нокдауну», – зазначили в описі.

https://www.youtube.com/c/tnmkmusic/videos

Alina Pash – «Мотанка» (Prod. by Pahatam)

Співачка Alina Pash та діджей, виконавець Pahatam (Євген Яременко) представили пісню “Мотанка” із загального мініальбому “Норов”. EP із чотирьох треків вийде 10 грудня, на новому лейблі Pahatam під назвою “РІТМ”. За словами Alina Pash, вона в домашніх умовах за кілька годин написала текст і записала вокал.

  • Переглядів за тиждень – 22 856

Karoon – «Тихіше»

Дует подружжя Тараса та Лери Карун представив кліп “Тихіше”. Це відео про пару, у відносинах якої настала криза. Кліп зняли студенти курсу Filmmaking Київської академії медіамистецтв. Для багатьох випускників це дипломна робота. Режисер Анастасія Явтушенко показала у ролику, що закохані під час кризи потребують тиші та спокою.

  • Переглядів за тиждень – 2 964

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено