Івано-Франківськ

У Коломиї буде мала філармонія та сервісний центр

Місто практично визначилось з керівниками цих комунальних установ.

20211209181113 5859 scaled

У Коломиї сьогодні, 9 грудня, відбулася 23-я сесії міської ради. Серед багатьох питань депутати розглянули та прийняли рішення  про створення комунальних установ, повідомляє Дзеркало медіа, пише ПІК.

  • Йдеться про дві установи:

– КУ «Коломийська мала філармонія», предметом діяльності якої буде створення та демонстрація платних концертних програм як на власній філармонійний сцені, так і на гастролях; організація музичних фестивалів, виконавських конкурсів, майстер-класів тощо. 

– КЗ «Сервісний центр закладів культури», який надаватиме послуги із господарського, технічного та транспортного забезпечення діяльності закладів та установ, підпорядкованих управлінню культури.

До слова, тимчасово виконуючою обов’язки керівника комунальної установи «Коломийська мала філармонія» буде призначена Анну КОСЮК, а в.о. директора комунального закладу «Сервісний центр закладів культури» –  Олександру ОЛІЙНИК.

Докладно з проєктами цих та інших рішень можна ознайомитися на сайті міської ради у розділі «Міська рада»-«Проєкти рішень міської ради» https://kolrada.gov.ua/decisions/1
Трансляцію засідання 23 сесії міської ради можна переглянути на ютуб каналі міської ради https://www.youtube.com/watch?v=IL38ccHuIhE

safe image

Читайте також: 

Чорним археологам це може не сподобатись: на Прикарпатті хочуть зробити туристичним магнітом місце батьківського палацу Данила Галицького (ФОТО)

Оцінка експерта: чому в Україні неймовірно подорожчав борщ

Приєднуйтесь до нас у Facebook, InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено