Івано-Франківськ

“Укрзалізниця” змінила комісійний збір при купівлі, поверненні та резервуванні квитків

Востаннє комісійний збір переглядали у 2019 році.

149611 scaled

Так, зазначений фіксований збір буде складати 30 грн замість 22 грн. Таким чином, починаючи з 10 грудня квитки на експрес коштуватимуть 100 грн, пише ПІК із посиланням на Finance.UA.

В компанії заявили, що вартість квитка в середньому збільшиться на 3%, що дасть компанії додаткові 6 млн гривень на місяць, які буде скеровано на вдосконалення систем продажу та інші потреби.

Водночас залізниця зменшує розмір комісійного збору за резервування квитків для групових замовлень. Відтепер вартість резервування місць в разі бронювання квитків для групи кількістю більше ніж 30 осіб становитиме 50 гривень з дорослого пасажира та 35 гривень з осіб віком до 18 років.

Раніше ціна резервування місць при групових замовленнях становила 80 гривень для дорослих пасажирів та 40 гривень для дітей, незалежно від розміру групи. При цьому в компанії зазначили, що у 2022 році не планують підвищувати тарифи на пасажирські перевезення.

Проте “УЗ” готується у 2022 році запропонувати новий підхід до формування цін на квитки у залежності від різних факторів, зокрема, популярності напрямку, часу придбання проїзного документа. Водночас, наступного року компанія очікує зростання пасажирообігу на 14,3%, що сягне вже 80% до докризового рівня.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено