Івано-Франківськ

Відійшов у засвіти найвідоміший український суперфан Парамон (ФОТО)

Причини смерті не називають.

297d58

Помер легендарний фанат київського “Динамо” Парамон (Сергій Анатолійович Заборовський), повідомляється на сторінці ультрас киян “White Blue Team” у Facebook.

Пішов з життя Суперфан Парамон...”, — йдеться в повідомленні.

Сергій Анатолійович був одним із найвідоміших футбольних уболівальників в Україні. Йому було 66 років.

Парамон: що про нього відомо

  • За його словами, уперше відвідав гру “Динамо” (Київ) 4 жовтня 1967 року, коли кияни в 1/16 фіналу Кубку європейських чемпіонів приймали шотландський “Селтік” (Глазго) – 1:1.
  • Із 1970-х років намагався бувати на всіх хокейних, футбольних та баскетбольних матчах, що проходили у Києві, отримавши прізвисько “Парамон”.
  • Першу закордонну поїздку з київським “Динамо” здійснив у березні 1998 року, відлетівши з командою в Турин на чвертьфінальну гру Ліги чемпіонів проти “Ювентуса”. З того часу команда “Динамо” почала регулярно брати його на виїзні ігри, він міг перебувати на лаві запасних “Динамо” або безпосередньо близько до поля під час ігор.

b452c49d911eb9b14a839c86418c9 scaled

  • Це змінилося після чвертьфіналу Ліги Європи 7 квітня 2011 року, коли після фінального свистка (рахунок — 1:1) Парамон вибіг на поле та вдарив ногою одного із суддів поєдинку.
  • На “Динамо” могли чекати жорсткі санкції УЄФА, але цього не сталося, а Парамону з того часу було заборонено перебувати в ігровій зоні. На “Динамо” могли чекати жорсткі санкції УЄФА, але цього не сталося, а Парамону з того часу було заборонено перебувати в ігровій зоні.
  • Працював прибиральником у аеропорту “Київ” (Жуляни).
  • Відомо, що в останні роки легендарний уболівальник “Динамо” відчував серйозні проблеми зі здоров’ям і кілька разів потрапляв до лікарні. У січні 2020 року він переніс інсульт. У червні цього року повідомлялося, що Парамон перебував у реанімації в комі, але наступного дня вийшов з неї.

111 dynamo.kiev .ua 2 scaled

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено