Івано-Франківськ

На Львівщині затримали іноземця: зазіхнув на гаманець з чужої іномарки (ФОТО)

Санкція статті Кримінального кодексу передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 

На Львівщині оперативники затримали зловмисників, які на парковці популярного серед водіїв придорожнього кафе проникли у салон автомобіля «Шкода» та намагались викрасти гаманець з грошима, повідомляє поліція Львівської області, пише ПІК.

“10 грудня близько 15.30 на парковці одного з кафе, розташованого на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Хватів Золочівського району, оперативники кримінальної поліції відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції помітили підозрілих чоловіків. Відсканувавши центральний замок, вони проникли в автомобіль «Шкода Рапід» з київськими номерними знаками та намагались викрасти з салону гаманець з грошима”, – йдеться у повідомленні поліції.

Поліцейські затримали зловмисників в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили у них речові докази – обладнання, використане для вчинення крадіжки, гаманець власника «Шкоди» та інші.

Зловмисниками виявились 46-річний житель міста Буськ та 42-річний іноземець, який проживає у Миколаївській області. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Правоохоронці перевіряють причетність затриманих до вчинення інших злочинів, за скоєне їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Також вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15 ч.3 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено