Івано-Франківськ

На Тернопільщині зловмисники викрали з СТО чуже авто

Правоохоронці в гаражі одного із них виявили технічні паспорти на автомобілі, 13 ключів від різних авто, GPS-трекер та зброю.

ba0b03101bd0e159efda16ebcd72c138

На Тернопільщині підозрювані у викраденні автомобіля з СТО у Кременецькому районі перебуватимуть під вартою, повідомляє прокуратура області, пише ПІК.

“За версією слідства, 2 жителів Тернопільського району, переконавшись що за ними ніхто не спостерігає, близько 7 год ранку 10 грудня 2021 року проникли на територію станції технічного обслуговування автомобілів у Кременецькому районі Тернопільської області. Вони пробралися в салон транспортного засобу «Volkswagen Passat CC», що перебував на території СТО, і запустили двигун даного авто й поїхали ним з місця скоєння злочину”, – йдеться у повідомленні прокуратури.

Правоохоронці у той же день встановили місцеперебування викраденого «Volkswagen Passat CC» у гаражі одного із підозрюваних у с.Смиківці Тернопільського району. Також там виявили технічні паспорти на автомобілі, 13 ключів від різних авто, GPS-трекер, засіб для примусового відмикання автомобілів, зброю.

Під процесуальним керівництвом Кременецької окружної прокуратури  цим двом жителям Тернопільського району, один з яких раніше судимий, повідомили про підозру в незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 289 КК України).

Зловмисників затримали. Прокурори у суді обґрунтували необхідність тримання під вартою підозрюваних. Кременецький районний суд задоволив їх клопотання і застосував відповідні запобіжні заходи до підозрюваних.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено