Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 13-19 грудня

Скорпіонам астрологи радять позбавитися від мотлоху у своєму просторі, а Левам - звернути увагу на коментарі та поведінку свого оточення.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 1 scaled

Ваш гороскоп на тиждень 13 – 19 грудня є добрим порадником для кожного, хто любить запобігти “гострим кутам”, пише ПІК.

  • ОВЕН

У вашому оточенні сильні суперники відкривають своє обличчя, будьте готові до серйозної конкуренції – звична ситуація змінюється. Тиждень багатий на події – вас провокуватимуть, тому необхідно зберегти самовладання.

Спробуйте протягом тижня відстежувати всі думки, що приходять вам до голови – фіксуйте та усувайте ті, які пов’язані з агресією. Проблеми можуть виникнути з кількох причин, наприклад, власна переоцінка, схильність до перебільшень та егоїзму.

  • ТЕЛЕЦЬ

Не реагуйте на лестощі і особливу увагу, бо за маскою доброзичливця з’являться люди з минулого, які можуть сприяти неприємностям.

Слід більш обережно розміщувати власні ресурси, не починати жодної нової підприємницької діяльності, якщо детально це не давній завислий проект. Різко може виникнути потреба отримати додаткову інформацію, пройти курс навчання, удосконалити навички, і тоді ви подолаєте всі перешкоди на своєму шляху.

  • БЛИЗНЮКИ

Напружений тиждень, віщує велику кількість контактів з різними людьми, у тому числі і з тими, з якими зовсім не хочеться контактувати.

Можуть з’явитися вороги, які захочуть використовувати вас з вигодою і користю тільки для себе. Може статися помилкова концентрація всіх сил на конфлікти з навколишнім світом. Добре, що опозиція відома – це дві чаші терезів і ваше завдання їх врівноважити протягом тижня.

  • РАК

Буде багато емоцій, особливо в кінці тижня. Тому, найкраще зайнятися звичними справами, домашніми клопотами. Поспілкуйтеся всією сім’єю, займіться плануванням витрат з урахуванням новорічних свят.

Професійні та партнерські відносини викликають дратівливість, що виявляється у нервозності, зміні настрою. Несприятливий час для поїздок, остаточного прийняття рішень, особливо для людей із слабкою особистою енергетикою.

  • ЛЕВ

Цього тижня ви один із тих представників знаків Зодіаку, які можуть зберегти стійке становище не лише своє, а й колективу. Вам доведеться взяти на себе відповідальність за групи людей, зрозумілим та раціональним чином самостійно структурувати складну проблему.

При цьому звертайте увагу на коментарі та поведінку оточуючих – погляд з боку дуже корисний, це вбереже вас від нераціонального витрачання власних ресурсів – фізичних, тимчасових, фінансових.

  • ДІВА

Непростий тиждень, все відбувається на межі психічних сил та можливостей. Необдуманість вчинків, почуття самосвідомості можуть перевищити реальні межі, що стає причиною зіткнення думок з партнерами.

По можливості, зведіть до мінімуму контакти, займайтеся своїм духовним та фізичним станом. Вирішуйте свої відкладені питання, зберігайте бадьорість духу, женіть страхи та побоювання геть від себе! Цього тижня ви закладаєте фундамент для чогось важливого, довгострокового.

  • ТЕРЕЗИ

Протягом тижня потрібно встигнути дуже багато, щоб почуватися спокійно у найближчі півтора місяці. Цей факт стає причиною формування певної складної атмосфери найближчим часом.

Однак спрямуйте свою духовну та фізичну енергію для досягнення цілей. Це принесе результат, якщо правильно скористатися інтенсивним потенціалом планетарних впливів цього тижня.

  • СКОРПІОН

Людям з активною життєвою позицією буде нескладно зробити максимум у цей період. Гарний час для того, щоб позбавитися від мотлоху у своєму просторі, причому дуже рішуче і швидко.

Викидайте те, з чим складно розлучитися, але ви розумієте, що це вам більше не знадобиться. Коли все відбудеться, ви відчуєте, що легко дихати, сил додалося, тому ви зможете забезпечити собі комфортний стан на найближчий час.

  • СТРІЛЕЦЬ

Необхідно визначатися в житті, як мінімум, настав час завершити справи 2021 року, щоб увійти до нового 2022 року без прив’язок з минулого. Насамперед, позбавтеся страхів, які заважають жити.

Також це час отримання або роздачі боргів – фінансових, кармічних. Заручившись підтримкою дорогих вам людей, ви зможете максимально ефективно скористатися можливостями періоду та знайти відповіді на найцікавіші питання.

  • КОЗЕРІГ

Керуйтеся своїми потребами та бажаннями. Хоча можете часто опинятися у ситуаціях, коли вас підштовхують до дій, що суперечать вашим інтересам. Виникає багато сумнівів щодо доцільності продовження особистих чи ділових взаємин.

Але ваше завдання копнути глибше, усвідомити, зрозуміти, в чому ж причина таких думок і відчуттів. Ймовірно, ваша роль у відносинах визначена невірно і найближчим часом є багато чого виправити і розставити все по своїх місцях.

  • ВОДОЛІЙ

Тиждень можна охарактеризувати як розв’язку  сюжету – у кожного він свій. Вам необхідно відокремити складне від простого, стабільне та довгострокове від того, що потрібно поміняти чи оновити.

Помилки можуть бути тому, що зараз ви схильні дивитися на все через призму сприйняття інших людей. Необхідно зусиллям волі перехитрити свій мозок – це буде ваша точка зростання та крок до волі. Це час роздумів, а також сприятливий період для повернення дорогих вам стосунків.

  • РИБИ

Ви начебто розумієте, що потрібно зробити, щоб покращити якість свого життя, але при цьому абсолютно не хочеться логічно вивчати питання.

А насправді доведеться самостійно розібрати все на деталі, відстежувати причинно-наслідковий зв’язок і дивитися на звичну ситуацію під іншим кутом. Ви виявите багато цікавого і незвичайного, причому це може абсолютно поміняти ваші плани. Але ви дізнаєтесь істину, яка принесе вам волю.

265991048 1018244032091947 1150081516627934894 n scaled

Читайте також:

На Коломийщині відкрилася Резиденція Святого Миколая (ФОТОРЕПОРТАЖ)

“Порятунок в горах”: рятувальники закликають туристів встановити додаток

Оцінка експерта: чому в Україні неймовірно подорожчав борщ

Приєднуйтесь до нас у Facebook, InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено