Івано-Франківськ

Стало відомо, як обирати вино правильно

 Наприклад, якщо ви плануєте вечеряти м’ясом, варто вибрати червоне вино, а якщо рибою – біле.

Стало відомо, як обирати вино правильно

Стало відомо, що перед вибором вина потрібно визначитися, які саме вина подобаються вам більше: алкогольні або більш легкі, насичені або нейтральні, з високою кислотністю або навпаки. Про це пише ПІК з посиланням на agronews.ua.

  • Ціна – не завжди показник якості. Наприклад, дорогий Pinot noir має нотки пітного коня, грибів, підліску та крові. Не всім сподобається таке вино, незважаючи на його вартість. Тим більше, що частину ціни такого вина складають бренд, ім’я та культовість.
  •  При виборі вина варто звертати увагу на відсоток вмісту алкоголю. Він зазначений на всіх пляшках. Чим вище алкоголь – тим вища калорійність.
  •  При виборі вина варто звернути увагу на його характер. Їх розрізняють два: теплий і холодний. На це впливає клімат, в якому росте виноград і виробляють напій. Холодні вина більш елегантні, стримані за ароматом, у них менше алкоголю і вища кислотність. Любителям таких смаків варто придивитися до країн Нового світу з більш холодним кліматом. І навпаки, якщо ви любите насичені, алкогольні, то вибирайте вина з теплим характером з жарких країн.
  •  Якщо визначитися з вином самостійно все-таки складно, можна звернутися за допомогою до консультанта, але в такій ситуації потрібно чітко сформувати ваш запит. Назвіть співробітнику магазину головні критерії відбору: риба або м’ясо, алкогольне чи ні, ароматне чи ні, питке чи не питке.

Читайте також у ПІК:

В Україну вперше в історії привезли літаком майже сотню чистопорідних свиней

Стало відомо, чи подорожчає цього року для українців новорічний стіл

Стало відомо, скільки треба відкладати, щоб купити квартиру в різних містах України

Лікар-терапевт розповіла, від яких захворювань варто берегтися взимку

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено