Івано-Франківськ

Поліцейські здійснили мрію 4-річного Сашка з Івано-Франківська (ФОТО, ВІДЕО)

Малюк, не стримуючи емоцій, щиро радів можливості побути з поліцейськими.

dhrj scaled

До Дня Святого Миколая ювенальні поліцейські здійснили заповітне бажання 4-річного Сашка. Малюк мріяв бодай день побути з поліцейськими, покататися у їх службовому автомобілі, спробувати дресирувати службових собак, а ще побачити мужніх спецпризначенців та одягнути справжню поліцейську форму.

Працівники поліції допомогли втілити мрію хлопчика напередодні свята, коли трапляються дива та здійснюються неймовірні бажання.

Спочатку Сашко на власні очі побачив службових собак у поліцейському кінологічному центрі та навіть мав змогу «попрацювати» з чотирилапим напарником на спеціальному тренувальному майданчику.

Відтак маленький «стажер» відвідав спортивний зал, де працівники спецпідрозділу удосконалюють свою фізичну підготовку. Спецпризначенці подарували хлопчику кімоно та навчали його прийомів самозахисту, разом боксували грушу. Крім того, Сашко приміряв захисний шолом та інше екіпірування поліцейських.

Між локаціями хлопчик у супроводі поліцейських переміщувався на службовому автомобілі, який теж викликав у нього неабияке захоплення. Хлопчик вмикав проблискові маячки та сирену, говорив у гучномовець та через рацію викликав наряди поліції. Але на цьому сюрпризи не скінчилися.

Ювенальні поліцейські подарували дитині солодощі та подарунки і запевнили, що й надалі чекатимуть його в гості. Малюк, в свою чергу, не стримуючи емоцій щиро радів можливості побути з поліцейськими.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено