Івано-Франківськ

На Донбасі підірвалися двоє українських захисників

Окупанти двічі обстріляли минулої доби позиції українських військових на тимчасово окупованому Донбасі.

0c6831b voina donbass

На Донбасі двоє українських захисників отримали поранення в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої, у Фейсбуку повідомляє прес-служба ООС, пише ПІК.

“З початку доби, станом на 11 годин, обстріли з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовані. Внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали травмування. Воїнам надано домомедичну допомогу і вони евакуйовані до лікувального закладу. Стан здоров’я одного військовослужбовця – тяжкий, іншого – середньої тяжкості”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що криміногенна ситуація у районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. Так, за минулу добу підрозділами поліції зведених загонів перевірено 3190 транспортних засобів, 3448 осіб, а також виявлено 45 адміністративних правопорушень та розкрито 11 злочинів. Через контрольні пункти в’їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію пройшли 760 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибули 937 осіб.

Також піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували близько 1,5 га території та передали на знищення 59 вибухонебезпечних предметів.

Окупанти двічі обстріляли позиції українських військових на Донбасі минулої доби, 19 грудня. При цьому двічі використовували зброю, заборонену мінськими домовленостями.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також: 

Облили пам’ятник Бандері червоною фарбою: у Тернополі з’ясували, хто це зробив

Частина пенсіонерів в Україні отримала переплату: зайве доведеться повернути

Ваш гороскоп на тиждень 20-26 грудня

Приєднуйтесь до нас у Facebook, InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено