Івано-Франківськ

На Прикарпатті розпочалася зустріч Зеленського з президентами Польщі та Литви

Зустріч відбувається у форматі Люблінського трикутника. Має на меті цей саміт продемонструвати солідарність з Києвом у світлі агресивних дій Росії.

IMG 20211220 130536 scaled

Сьогодні, 20 грудня, у Гуті, відбувається зустріч Президента України Володимира Зеленського з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою та Президентом Литовської Республіки Гітанасом Наусєдою, інформує ПІК.

Президенти Польщі, Литви та України підписали Спільну декларацію від 2 грудня 2021 року.

FHC4gyGWUAQRWU  scaled

“Мета саміту “Люблінський трикутник” — надати Україні підтримку в умовах тиску та провокацій Росії. Президенти Польші та Литви приїхали до України, щоб дати зрозуміти, що Республіка Польща та Литва, які є членами НАТО, виступають за повний супротив діям Росії на українському кордоні. Саміт Люблінського трикутника також стане ще однією нагодою висловити підтримку Польщі та Литви Україні для євроатлантичної інтеграції”, — повідомив президент Польщі.

Як повідомляла ПІК, завтра на Прикарпаття приїдуть 150 послів. Захід проведуть під гаслом «Дипломатія 30. Стратегія сильної держави» в президентській резиденції “Синьогора” в селі Гута. Конференція послів не стільки підсумує рік, скільки визначить завдання на наступний. 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено