Івано-Франківськ

Вдова Гонгадзе повертається в Україну: в Голосі Америки назвали причину

Опосередковано повернення Мировлави Гонгадзе пов'зане з інтенсивним накопиченням російських сил уздовж кордону України.

gongadze miroslava kniga pro muzha bigmirnet 2019 09 16 scaled

Українська журналістка Мирослава Гонгадзе у 2022 році повертається в Україну, передає прес-служба “Голосу Америки”, Мирославу призначили на посаду першого керівника “Голосу Америки” (The Voice of America, VOA) у Східній Європі, пише ПІК.

Згідно з повідомленням прес-служби, через “інтенсивне накопичення російських сил уздовж кордону України та в окупованому Росією Криму Гонгадзе інформуватиме аудиторію світу про агресивну тактику Кремля у Східній Європі та вплив Росії та Китаю в регіоні”.

“Голос Америки” очікує, що створення нової посади “розширить мовлення в регіоні, який страждає від гібридної війни та дезінформації”.

У свою чергу Ґонґадзе зазначила, що для неї велика честь продовжити сімнадцятирічну кар’єру в “Голосі Америки” у новій ролі керівника Східної Європи.

i75 ArticleImage 116104

  • Мирослав Гонгадзе з доньками-близнятами Наною і Соломією, 1997 р.н.

ДОВІДКОВО: Гонгадзе Мирослава Володимирівна (у дівоцтві Петришин; нар. 19 червня 1972 року, м. Бережани, Тернопільська область) — українська телеведуча, журналістка, юрист; вдова українського журналіста Георгія Гонгадзе. Після загибелі чоловіка Мирослава отримала політичний притулок у США і з 2001 року разом із доньками оселилася в передмісті Вашингтона.

Читайте також: 

Президент Володимир Зеленський та перша леді відвідали Франківський драмтеатр (ФОТО)

Чи знайдуть в державному бюджеті кошти на святкування 1125-річчя Галича

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено