Івано-Франківськ

У пенсіонерів на Львівщині вкрали гроші та золото: казали, що прийшли з водоканалу

Вчинили крадіжку жінки ромської національності під виглядом перевірки лічильників.

o 1efc9co8r1llg12rj5itua0b2v1k scaled

“Ми перевірити показники лічильника» – дві жінки, представившись працівниками водоканалу, обікрали пенсіонерів, повідомляє Відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, пише ПІК.

“Суд визнав двох осіб ромської національності винними у крадіжці (ч.3 ст.185 КК України). Вироком суду раніше не судиму 44-річну жінку засуджено до позбавлення волі із встановленням двох років іспитового строку,  а її раніше судиму 49-річну спільницю – до реальної міри покарання у вигляді трьох років та одного місяця позбавлення волі”, – йдеться у повідомленні.

Прокурори довели:

“У червні цього року фігурантки, представившись представниками Львіводоканалу, під приводом фіксації показників лічильників, проникли у квартиру, де проживає подружжя пенсіонерів. І у той час, поки одна відволікала їхню увагу, інша непомітно викрала грошові кошти та ювелірні вироби потерпілих на загальну суму понад 20 тис грн”, – додають у прокуратурі.

Правоохоронці звертаються до громадян: у випадку, коли до Вашого дому намагаються зайти представившись працівником певної служби – вимагайте відповідне посвідчення. У разі, якщо такі особи відмовляються його пред’явити чи своєю поведінкою викликають у Вас певні підозри, зверніться до правоохоронних органів за тел. 102!

  • Фото ілюстративне.

Читайте також: 

На Львівщині 61-річний чоловік потрапив під колеса таксі

Скільки українців вірять, що Росія нападе на Україну (СОЦОПИТУВАННЯ)

Чи підтримують українці перенесення дати святкування Різдва (ОПИТУВАННЯ)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено