Івано-Франківськ

На Снятинщині відкрили амбулаторію сімейної медицини (ФОТО)

У заході взяли участь поважні гості та жителі села Задубрівці, які з нетерпінням чекали на цю подію.

unnamed 21

На Снятинщині, у селі Задубрівці, відкрили сучасну амбулаторію монопрактики сімейної медицини, яка обслуговуватиме більше півтора тисячі жителів, повідомляє міськрада, пише ПІК.

Будівництво амбулаторії в с.Задубрівці було розпочато у 2018 році. Кошти на будівництво виділено з державного та обласного бюджетів. Влада спільно з жителями села активно долучилися до завершення ремонтних робіт.

“Тепер у приміщенні облаштована реєстратура, кабінет щеплення, процедурна, кімната здоров’я, кабінет лікаря, лабораторія, господарські приміщення. Заклад укомплектовано необхідним обладнянням, медичною апаратурою та всім, що потрібно для ефективної роботи сімейного лікаря”, – йдеться у повідомленні.

В урочистій події взяли участь народний депутат України Олена Вінтоняк, перший заступний голови Івано-Франківської обласної ради Василь Гладій, заступник голови Івано – Франківської облдержадміністрації Людмила Сірко, директор департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА Ігор Дмитренко, голова Коломийської райдержадміністрації Любомир Глушков, міський голова Анатолій Шумко, староста Василь Болембах, а також жителі села Задубрівці, які з нетерпінням чекали на цю подію.

Міський голова Анатолій Шумко подякував керівництву обласної адміністрації та обласної ради за сприяння і фінансову допомогу у будівництві амбулаторії та звернувся до жителів села з побажанням здоров’я, добра та благополуччя.

Фото дивіться тут.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено