Івано-Франківськ

Скільки ракет не долетить: Арестович про вторгнення РФ в Україну

Російські генерали не в захваті від військової авантюри Путіна.

e9be55ec6e7bade68c49ac1ac8431339

Радник очільника Офісу Президента України Андрія Єрмака вважає, що окупантам не допоможуть і хвалені крилаті ракети.

Росія у разі вторгнення в Україну зазнає гучної поразки – загинуть десятки тисяч окупантів. Навіть російські генерали це розуміють і не в захваті від військової авантюри Путіна.

Про це розповів  радник голови Офісу Президента Олексій Арестович, повідомляє Діло, пише ПІК.

За його словами, російського угруповання, яке перебуває поблизу кордонів, недостатньо, щоб завдати Україні військової поразки – швидше поразки зазнає Росія.

“Спроба вторгнутися закінчиться грандіозною поразкою та найважчою зовнішньополітичною кризою для Росії. Ми не боїмося. ЗСУ спільно із західними союзниками з їх військово-технічною допомогою завдадуть поразки російському угрупованню. Вони просто не потягнуть, вся російська армія нічого з нами не зможе зробити, тому що вона обмежена боєздатно через міф про непереможність російської армії”, – сказав Арестович.

Як приклад він навів заяви з РФ про удар крилатими ракетами і зазначив, що таких ракет у агресора всього понад 60 штук, причому використовувати зможуть не більше половини.

“Ну стрільнуть вони 30 ракетами: 15 із них – не долетить, ще п’ять – промахнеться. Це все несерйозно, і будь-який військовий професіонал розуміє: ну приходьте, вторгайтесь – втопимо вас у крові. Ми їх просто втопимо у крові. Думаю, російські генерали за голови беруться, розуміючи, у що реально їм виллється ця операція”, – вважає Арестович.

Він сподівається, що генерали зможуть пояснити Путіну, що це абсолютно безглузда витівка…

“Я бажаю їм одуматись і пожаліти ті 40-60 тисяч убитих російських солдатів, яких, як я розумію, вони вже запланували”, – наголосив радник голови ОПУ.

Читайте також: 

Спішили на Різдво додому: українські заробітчани загинули в ДТП у Словаччині (ФОТО)

Скільки українців вірять, що Росія нападе на Україну (СОЦОПИТУВАННЯ)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено