Івано-Франківськ

У Тисмениці пластуни вручили очільниці громади унікальну хустку (ФОТО)

Міськрада нещодавно затвердила Підпрограму підтримки та розвитку діяльності громадської організації «Тисменицька Пластова Фундація».

PLAST 4 scaled

У Тисменицькій громаді вперше відбувся 25 грудня 2021 року Пластовий церемоніал. Місцем його проведення став Народний дім. Захід відвідала міський голова Тетяна Градюк, повідомляє ПІК з посиланням на інформацію міськради.

PLAST 3 scaled

Під час церемоніалу склали Пластову присягу Лідія Мицканюк та Надія Капінус, які здобули ступінь пластунки-учасниці. Пластуни-прихильники Дмитро Василик та Юлія Олійник отримали Пластове відзначення.

“Вагому відзнаку – хустку Пласт-Прияту вручили міському голові Тетяні Градюк. Очільниця Тисменицької громади подякувала Пластовому сеніору праці Андрію Татарину за виховання дітей та молоді у дусі патріотизму та християнських цінностей, а юним пластунам вручила солодкі подарунки”, – йдеться у повідомленні.

PLAST 1 scaled

Підготовчий Курінь Якова Голуба УПЮ (Уладу Пластунів Юнаків та Пластунок Юначок) діє у місті Тисмениця з 2019 року та об’днав  15 хлопців та дівчат. Є курінні символи: пластовий патрон Яків Голуб, знамено та унікальна хустка.

У міськраді зазначають, що 14 грудня 2021 року рішенням сесії Тисменицької міської ради затверджено Підпрограму підтримки та розвитку діяльності громадської організації «Тисменицька Пластова Фундація» на 2022-2025 роки з метою розвитку пластового руху у територіальній громаді.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено