Івано-Франківськ

У Франківську розпочали надзвичайне засідання: розглядають трагічну ситуацію у Косівській лікарні

Триває розслідування за фактом смертельної пожежі.

266669701 645437346474844 2003980702078307346 n scaled

В Івано-Франківській облдержадміністрації, під головуванням очільниці ОДА Світлани Онищук,  розпочалося  позачергове засідання регіональної комісії ТЕБ і НС.

Розглядають ситуацію, яка склалася  в Косівській ЦРЛ, де 28 грудня сталася пожежа, що забрала життя трьох пацієнтів. Окрім того,  постраждали четверо працівників лікувального закладу. У них відповідно констатували 90, 60, та 15 % опіків тіла, повідомляє ПІК.

Як зазначили на комісії, у момент пожежі в лікувальному закладі було 262 особи, із них 212 пацієнтів, 48 медиків та двоє представників техперсоналу. Ускладнювали ситуацію сильне задимлення, висока температура та паніка. 

Ймовірною причиною пожежі рятувальники вважають несправність комунікацій, якими кисень подавався до палат. Хоча остаточну причину з’ясують у результаті низки експертиз та свідків.

“Трагічні події розвивалися таким чином. На пункт почали надходити повідомлення про пожежу в реанімації. Були залучені рятувальники з районів. Характер повідомлень був панічний. Перший підрозділ прибув за 5 хвилин. Першочергово ми орієнтувалися на порятунок людей. Всього на пожежі було виявлено 4 загиблих. Одна особа померла до пожежі, причина смерті іншої зараз встановлюється”, – сказав т.в.о начальника ДСНС області Ігор Оксентюк.

Детальніше згодом. 

Стало відомо, яка причина пожежі в реанімації Косівської лікарні (ВІДЕО)

Нагадаємо, що на Прикарпатті відкрили кримінальну справу за фактом трагічної пожежі у лікарні. Триває розслідування причин та насліків надзвичайної ситуації. Винним загрожує позбавленням волі на строк від трьох до восьми років”.

Читайте також: 

На Косівщині приспустять прапори: 30 грудня оголосили Днем жалоби

90% опіків тіла: в якому стані постраждалі від пожежі в реанімації на Косівщині

До Косівської лікарні, де сталася смертельна пожежа, прибула голова ОДА: що сказала

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено